Divendres, 19 abril 2024

L’Eset-Ontinet reprén la competició amb un partit clau davant el Miarco Petraher

Posted On Dijous, 21 abril 2022 16:35 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El primer equip del Club Martínez Valls Bàsquet torna a la competició després del descans de Pasqua. L’Eset-Ontinet disputarà el tercer encontre de la Fase Classificatòria aquest dissabte, a les 20.00 hores, a casa del Miarco Petraher.

 

Serà un partit clau, en una pista molt complicada per les característiques d’aquesta. Els d’Ontinyent van segons a la taula, només un punt per davant de l’equip de la ciutat de València. Una victòria suposaria per a l’Eset-Ontinet fer un pas en ferm de cara a classificació per a la Final Four que se celebraria el cap de setmana del 21 i 22 de maig.

Per a preparar aquest encontre i el que resta de competició, l’Eset-Ontinet masculí reprenia els entrenaments aquest mateix Dilluns de Pasqua, i després de cinc dies de vacances.

Les que també han tornat al treball són les jugadores de l’Eset-Ontinet femení, que fins al pròxim dimarts no coneixerà qui serà el seu rival en la primera eliminatòria a la qual s’enfrontarà eixe mateix cap de setmana, del 30 d’abril i 1 de maig.

Campus de Pasqua

Aprofitant el descans en les competicions de base i les vacances escolars, i per tal de facilitar la conciliació laboral-familiar, el Club Martínez Valls Bàsquet està celebrant el seu Campus de Pasqua. Més de 60 xiquetes i xiquets que estan gaudint, durant els matins, de tots els beneficis del bàsquet. Els més majors estan aprofitant per a millorar la seua tècnica individual, entre altres aspectes, mentre que aquells que s’apropen al món del bàsquet per primera vegada no només estan aprenent a familiaritzar-se amb l’esport de la cistella, sinó que també gaudeixen d’altre tipus de jocs.

El campus està sent dirigit pel mateix Saúl Blanco, ex ACB i actual director esportiu del Club Martínez Valls Bàsquet. A més, els entrenaments s’estan duent a terme per jugadores i jugadors dels primers equips, així com monitores de temps lliure.

Dins d’aquesta activitat, el divendres està previst rebre la visita de Javier Menéndez, jugador de LEB Plata amb el CB Benicarló. Menéndez compartirà experiències amb tots els participants del Campus de Pasqua.

Llegir 274 vegades Darrera modificació el Dijous, 21 abril 2022 16:39

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM