Dissabte, 20 abril 2024

El segon equip i el juvenil comencen a agafar forma amb Pablo Iglesias i Kiko Ferrero

Posted On Dimarts, 29 Juny 2021 18:39 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Pablo Iglesias i Kiko Ferrero, entrenadors del segon equip amateur i del juvenil, han estat presentats esta vesprada en l'Estadi Municipal El Clariano.

 Pablo és la nova incorporació per a una plantilla de nova creació, i que es gestionarà de manera directa dins del club per donar versatilitat al projecte, però també amb vistes a un futur per consolidar un equip en categoria regional que aspire a un gran nivell.

L'ontinyentí Pablo Iglesias Tortosa, arriba provinent del CF Aielo de Segona Regional, amb qui ha finalitzat sisè la temporada, tot i que fins l'última jornada, en la que el seu equip va descansar, havia assolit el quart lloc després d'iniciar la fase d'ascens a Primera Regional com a setè classificat. L'experiència en les banquetes és contrastada, ja que va entrenar els juvenils de la FEBO i de l'Ontinyent CF, per després alternar amb el rol de jugador tant a l'Atzeneta UE com a L'Olleria CF. Al poble veí va estar quatre temporades, sent referent de l'equip i aportant la seua qualitat des de la banda esquerra. Després va tornar a les banquetes per dirigir el primer equip de la FEBO en la recta final de la temporada 2019/2020. Sense quasi marge d'error l'ascens no es va consumar, i aquesta temporada ha estat al ja nomenat Aielo.
 

Ara, Pablo té per davant construir un projecte de zero però amb una base sòlida, la de molts juvenils que deixen el conjunt que ha dirigit Kiko Ferrero esta temporada, perquè finalitzen la seua etapa per edat. També d'altres jugadors coneguts pel tècnic, o que han tingut recorregut com a blanc-i-negres, el futbol base de la FEBO o equips de la comarca, estan cridats a convertir-se en elements d'aquest equip que somia en il·lusionar i estar en la part alta de la classificació.

Del juvenil al segon equip, i després al primer. Serà un camí natural que molts jugadors prenguen en les pròximes temporades, cobrint un buit que fins ara, i més aquesta temporada, suposaria un salt considerable de categories juvenils a amateurs en Regional PreferentKiko Ferrero tornarà a ser el comandant de la nau juvenil en una temporada que es preveu molt exigent, i en la que al mateix temps ha de seguir formant joves promeses cridades a estar tant en el primer amateur de Regional Preferent, com en el segon de la Segona Regional. Kiko tindrà per davant la difícil tasca de completar una plantilla de garanties en la que molts homes acaben, i de nou serà clau comptar amb jugadors de la zona.
 

Kiko va arribar en la primera temporada al juvenil de l'Ontinyent 1931 CF, aconseguint l'ascens a Primera Regional com a campions, i aquesta temporada, ja en la recta final, ha consolidat el projecte al que havia donat continuïtat Juanma Bas amb un segon ascens per assolir la Regional PreferentMetòdic, amant de l'estratègia i molt estudiós, Kiko Ferrero mostra un gran respecte pels seus jugadors, i aquestos li responen de la mateixa manera, creant un ambient que és garantia d'èxit. La propera temporada però, tindrà per davant una Regional Preferent amb clubs històrics i de molt de nivell. Per això mateix, ambdós tècnics han declarat que esperen que l'afició els acompanye com ha ocorregut en estos dos primers anys de vida del projecte.

Llegir 179 vegades Darrera modificació el Dimarts, 29 Juny 2021 18:46

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM