Dijous, 28 Març 2024

Més de un centenar de jugadors ja disfruten del Campus d'Estiu CD Espor Base Ontinyent

Posted On Dilluns, 28 Juny 2021 11:19 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)
Este dilluns arranca l'última activitat de la present temporada: el CAMPUS D'ESTIU que per primera vegada organitza exclusivament la nostra Escola, i que comptarà amb monitors de tecnificació ja presents en anteriors Campus que hem realitzat esta 2020/2021.
 
Un total de 110 jugadors inscrits per a estes quatre setmanes oferides per a gaudir de l'esport que més els agrada, si bé esta primera quinzena la començaran 84 xiquets, repartits el sis grups, i que pots consultar si estan al GRUP-1, GRUP-2, GRUP-3, GRUP-4, GRUP-5, GRUP-6 , depenent de la categoria dels xiquets.
 
Serà a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal, aprofitant així l'oportunitat de poder gaudir de la piscina de que disposa, i que de segur gaudiran cada dia. Jornades matinals supervisades pel Director del Campus Miguel Gandia, amb el suport del Director Esportiu de la nostra Escola Pascual Donat, i realitzades pels monitors que són: Angel Guarner, Ivan Arcos, Sergio Aran, Ferran Torregrosa i Paco Balaguer, i que les jornades de dimecres, dijous i divendres comptaran amb Henri Estornell com a entrenador de porters.
 
En finalitzar cada quinzena, es realitzarà la pertinent entrega de premis i detalls aportats pel Vila-real CF a este Campus, que de segur serà una gran experiència pels joves jugadors, i que comptaran amb la presència d'importants jugadors professionals, que ja anunciarem els propers dies.
Llegir 255 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM