Divendres, 26 abril 2024

El CTO està present en totes les proves de l'Alt Palància

Posted On Dimecres, 30 Juny 2021 16:42 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El Club Triatló Ontinyent ha viatjat fins a la localitat de Navajas, a la comarca castellonenca de l’Alt Palància, per a participar en la tercera prova de la Lliga de Clubs Caixa Popular, en els Jocs Esportius Vialterra i en el Triatló Júnior de l‘Alt Palància.

 

Pel que fa a la Lliga de Clubs Caixa Popular, un total de huit triatletes del club ontinyentí van completar els 750 metres de natació, 20 kilòmetres de ciclisme i 5.000 metres de carrera a peu del triatló en distancia Sprint. Jordi López, Toni Bataller, Teyo Cantos i Paco Martí van ser els esportistes encarregats de representar el club en categoria masculina, mentre que Núria Tolsà, Eva Gandia, Yolanda Valdés i Laia Garrido van prendre l’eixida femenina.

L’onzena posició aconseguida pels xics i la desena per les xiques serveixen per a mantenir ambdós equips en posicions de la classificació que, per ara, asseguren la permanència en Primera Divisió.

Si algú va haver de de fer un esforç encara més fort el cap de setmana, aquest va ser Paco Martí, qui diumenge va creuar la línia de meta en la vintena posició després d’haver participat, el dia anterior, en el Triatló Júnior de l’Alt Palància. Aquesta cursa es va decidir amb la primera posició per a Martí, una victòria que li val per a obtenir plaça directa al Campionat d’Espanya Junior de Triatló Supersprint.

La tercera competició en la qual va estar representat el Club Triatló Ontinyent va ser la corresponent als Jocs Esportius Vialterra. Teyo Cantos, qui també va córrer en la Lliga de Clubs igual que Paco Martí, va ser nové en categoria Juvenil, mentre que Ana Maria Candrea va ser setena en l’eixida femenina d’aquesta mateixa categoria.

Héctor Tolsà, amb la primera posició, Javi Lletí, Rafel Moral, Mireia Albero i Elisa Albert van competir en categoria Cadet i Gabriel Candrea i Teresa Ballester van representar el club ontinyentí en categoria Infantil.

Llegir 430 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM