Dissabte, 20 abril 2024

El CF Clariano i l'Ontinyent 1931 CF ja tenen conveni de filialitat

Posted On Dilluns, 28 Juny 2021 11:07 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Un dels passos per aconseguir la unió del futbol ontinyentí s'ha donat amb la firma del conveni entre el CF Clariano i l'Ontinyent 1931 CF per a que el primer passe a ser club patrocinat del segon, club patrocinador, com es denominen els clubs amb filialitat. D'aquesta manera, des de la pròxima temporada els juvenils del CF Clariano ja podran fer el salt al juvenil de l'Ontinyent 1931.
 

L'acord ja s'ha firmat i s'ha tramitat en la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana per als efectes oportuns. L'estructura que permet aquest conveni dotarà de més cos al futbol base blanc-i-negre, permetent que jugadors, segons la normativa de Federació puguen jugar tant en un equip com l'altre segons les necessitats que sorgisquen durant la competició.
 

Cal recordar que el Juvenil de l'Ontinyent 1931 CF s'estrena la temporada vinent a la categoria de Regional Preferent. A més que els juvenils del CF Clariano puguen fer el salt al juvenil de l'Ontinyent 1931 des de la Segona Regional, aquestos també tindran opcions d'arribar al primer equip del club en un futur.
 

El CF Clariano fa demà cloenda de temporada en l'Estadi Municipal El Clariano a les 19:00 i entre els assistents es sortejarà una camiseta i un baló firmat per la plantilla de l'Ontinyent 1931. La treta d'honor la farà Bryan Espinosa, jugador del CF Clariano, que fa poc va rebre un reconeixement en partit oficial per part de l'Ontinyent 1931. A més, també demà, el primer equip i el juvenil blanc-i-negres gaudiran d'un dinar de fi de temporada en La Clariana.

Llegir 461 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM