Dissabte, 20 abril 2024

Tots els equips del Club Martínez Valls Bàsquet finalitzen la temporada

Posted On Dimarts, 22 Juny 2021 17:58 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

 Els equips del Club Martínez Valls Bàsquet ja han finalitzat la temporada esportiva.

Fins a aquest cap de setmana els conjunts Benjamí, Junior B i Sènior B encara estaven competint, en una temporada que s’ha vist allargada a causa de la parada obligatòria de la competició que va tindre lloc aquest hivern, davant la Covid-19.

L’equip Benjamí ha finalitzat la temporada amb derrota davant el CB Almussafes per 47-30. Aquesta era la segona derrota consecutiva. Malgrat això cal destacar que aquestes derrotes han sigut les úniques de la temporada, havent fet aquest equip una magnífica temporada, en la qual totes les jugadores i jugadors s’han deixat la pell en cada partit, i, sobretot, el més important en aquestes edats, gaudint del bàsquet i divertint-se en cada partit.

Per al Junior B aquesta segona part de la competició no ha sigut gens fàcil. L’equip s’ha enfrontat en les dues últimes jornades als equips més alts a la classificació, i a més ho ha fet sent molt pocs jugadors. Així, dissabte s’enfrontaven al CD El Valle sent només cinc jugadors, i perdent per 64-34. Cal destacar la bona actitud d’aquest equip, malgrat les adversitats d’un final de temporada complicat.

I si hi ha un equip en el qual s’ha pogut veure una notable millora en el joc des de l’inici de la temporada a ara, eixe és el Sènior B. Desprès de la parada de la competició, l’equip del Martínez Valls Bàsquet ha guanyat 7 dels 11 partits disputats. Un balanç més que positiu. Malauradament, el conjunt no va poder finalitzar la temporada amb victòria, i perdia aquest cap de setmana davant del NB Alzira, campió de lliga. En les últimes setmanes els entrenaments s’han vist afectats al coincidir els exàmens dels jugadors que estan estudiant amb la part final de la competició. Així, va ser un partit molt intens, en el qual un mal segon quart sentenciava l’encontre, encara que el Sènior B no va deixar de donar la cara i, fins i tot, guanyar l’últim quart. El resultat final va ser de 80-52.

Ara, tots els equips del Club Martínez Valls Bàsquet gaudiran d’unes merescudes vacances. Mentre que el pròxim 5 de juliol donarà inici el XXII Campus d’Estiu del club ontinyentí.

Llegir 270 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM