Dimarts, 23 abril 2024

200 atletes amb diversitat funcional intel·lectual participen en un encontre d’atletisme a Ontinyent

Posted On Dimecres, 09 Mai 2018 16:09 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

200 atletes amb diversitat funcional intel·lectual, procedents de 19 centres ocupacionals de la Comunitat Valenciana han participat hui a Ontinyent en el III Encontre d’Atletisme de la temporada de COPAVA, la Coordinadora de Centres Ocupacionals de la Comunitat Valenciana.

L’activitat, coordinada pel Centre Ocupacional "José Antonio Bodoque" d'Ontinyent, tenia lloc al Poliesportiu Municipal de la ciutat, on es donaven cita aquest matí participants, acompanyants i organització. Han tingut lloc diferents proves adaptades en diferents competicions com ara curses fins als 800 m, salt de longitud o relleus, entre altres, assistint al lliurament de medalles l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat de la regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, el regidor d’Esports, Óscar Borrell, i el de Cultura, Àlex Borrell.

Sayo Gandia destacava la importància d'activitats com aquesta “per aconseguir la normalització i integració social de les persones amb diversitat funcional intel·lectual, així com per demostrar a la societat que ells i elles també poden gaudir de l'esport amb el mateix entusiasme que qualsevol altra persona”.

Llegir 891 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM