Divendres, 29 Març 2024

Ontinyent C.F. i C.D. Alcoyano presenten al Palau de La Vila el “partit definitiu” per la promoció d’ascens

Posted On Dimecres, 09 Mai 2018 16:11 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El Palau de La Vila d’Ontinyent acollia hui la presentació del “partit definitiu” per la promoció d’ascens del grup III de 2ª Divisió B. Un últim encontre de lliga regular que tindrà lloc aquest diumenge a les 18:00 hores a l’estadi El Clariano i que enfrontarà a l’Ontinyent C.F. i el C.D. Alcoyano, i on els locals es juguen les opcions per lluitar per l’ascens a 2ª Divisió A. 

El partit ha estat presentat com “molt més que un derbi” en una roda de premsa on intervenien els alcaldes d’Ontinyent i Alcoi, Jorge Rodríguez i Toni Francés, els quals animaven a l’afició a omplir el Clariano i gaudir “amb sana rivalitat i camaraderia” de l’espectacle esportiu. Jorge Rodríguez tenia paraules d’agraïment per al President de l’Ontinyent C.F., Adrián Márquez, i l’empresari australià Rodney Meaker, accionista majoritari, “per posar-se al front del club en un moment delicat i aconseguir que aquest dóne tantes alegries a l’afició com ho estan fent esta temporada”. 

El President de l’Ontinyent, Adrián Márquez, el gerent de l’Alcoyano, Fernando Ovidio, i els respectius entrenadors, Vicente Parras i Mario Barrera, donaven detalls de com es plantegen tots dos equips un encontre del que també deien que “volem que siga un exemple de que els partits de màxima rivalitat no han de ser ni molt menys sinònim de violència, sinó que es pot gaudir del futbol des de la sana convivència i l’esportivitat”, assenyalaven.

Llegir 1252 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM