Dijous, 28 Març 2024

El Centre Ocupacional d’Ontinyent rep una subvenció de la fundació de Rafa Nadal

Posted On Divendres, 13 abril 2018 15:25 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El Centre Ocupacional “José Antonio Bodoque” ha sigut escollit pel programa “Más Que Tenis-Fundación Rafa Nadal Special Olympics” per a participar en aquest.

Concretament, el centre de titularitat municipal rebrà una subvenció per al desenvolupament d’una escola de tenis. Les persones usuàries del centre, amb diversitat funcional i intel·lectual, podran aprendre aquesta modalitat esportiva durant un any amb entrenadors especialitzats i amb el material adequat. La regidora de Política per a les Persones de l’Ajuntament d’Ontinyent, Sayo Gandia, felicitava “als usuaris i usuàries que gaudiran d’aquesta fantàstica oportunitat i a tot el personal per aquesta recompensa pel treball incansable que van fent”.

Des del Centre Ocupacional estan molt satisfets d’haver entrat a aquest programa, ja que des de fa 20 anys que el tenis forma part de l’activitat setmanal.  “Más Que Tenis-Fundación Rafa Nadal Special Olympics” té com a objectiu potenciar la integració en la societat dels joves amb discapacitat intel·lectual; millorar la coordinació i aspectes físics, psíquics, emocionals i socials; i transmetre valors com l’esforç, el companyerisme i la superació personal.

A més, tres usuaris del “José Antonio Bodoque” tindran l’oportunitat de viatjar en junt amb un entrenador i un jugador unificat a Mallorca el pròxim mes de setembre. Allí participaran en un encontre en les instal·lacions de l’acadèmia de Rafa Nadal.

Per la seua banda, el regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava que “l’esport ofereix múltiples beneficis a aquella persona que ho practica. Tant el Centre Ocupacional com altres centres especialitzats tenen a la seua disposició les instal·lacions esportives municipals, per gaudir de la pràctica esportiva en totes les modalitats possibles”, recordava.

Llegir 1489 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM