Dissabte, 20 abril 2024

Un recorregut pels diferents barris d’Ontinyent celebrarà el Dia Mundial de la Bicicleta

Posted On Dijous, 19 abril 2018 14:40 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent, ha organitzat una “Bicicletada” que recorrerà tots els barris de la ciutat per commemorar el Dia Internacional de la Bicicleta, amb la col·laboració del col·lectiu “Ontinyent en Bici”.

Aquest divendres 20 d’abril, a partir de les 19:00 hores, persones de totes les edats podran participar en un circuit que eixirà del pump track del passeig de Benarrai i recorrerà, entre altres, l’avinguda d’Almaig, el carrer José Simó Marín, carrer Major, el Pont de Santa Maria, l’avinguda Almansa, el carrer de les Monges Carmelites, i finalitzarà de nou al passeig de Benarrai.

La regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, explicava que “des del Govern d’Ontinyent hi ha una aposta ferma per la mobilitat sostenible i en concret per fomentar l’ús de la bicicleta. Convidem a tota la ciutadania a participar en aquesta activitat saludable i respectuosa amb el medi ambient i esperem que tinga la mateixa acollida que altres accions similars com la ‘Bicicletada’ que ja vam fer en el Dia Mundial Sense Automòbil, o el nostre particular Dia de la Bici que celebrem en la Fira de Novembre organitzat per la regidoria d’Esports” declarava Folgueras.   

Per a participar serà necessari inscriure’s, de manera gratuïta, al mateix punt d’eixida de 18:00 a 18:30 hores. Entre totes les persones assistents se sortejarà un kit d’electrificació per a bicicletes. Els xiquets i xiquetes hauran de fer ús del casc obligatòriament. 

Llegir 1413 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM