Dilluns, 04 Juliol 2022
Redacción

Redacción

El secretari autonòmic de Turisme de la Generalitat Valenciana, Francesc Colomer, ha destacat el reconeixement de la a Fira de novembre d’Ontinyent com a  Festa d’Interés Turístic de la Comunitat Valenciana, publicat el passat divendres al DOGV, com “el fruit de la feina ben feta per posar en valor una cita amb una història i una antiguitat excepcionals, que es remunta al privilegi reial concedit en 1418 pel rei Alfons V el Magnànim”.

El passat divendres se celebrava una reunió entre la regidora d'Arxiu, M. Àngels Moreno, i la regidora d'Hisenda i Personal, Natalia Enguix, en la qual es parlava del trasllat de documentació de la planta baixa de l’Ajuntament a l’Arxiu Municipal amb motiu de les obres a l’edifici consistorial, i també es van abordar diferents reptes per a l’Arxiu.

L’homenatge pòstum al desaparegut tennista Pablo Martínez va ser un dels moments més emotius de la “Gala de l’Esport” d’Ontinyent, celebrada el passat divendres al Teatre Echegaray, amb presència de l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, els regidors i regidores de la corporació i una nombrosa representació de membres dels clubs esportius locals.

“La reacción política va en cadena y el objetivo es frenar el ataque histórico a la sanidad de Ontinyent”.

El grup municipal Compromís per Ontinyent ha destacat la posada en marxa definitiva de l'Escola Oficial d'Idiomes de la Vall d'Albaida - Empar Granell,

El Ple municipal de l’Ajuntament d’Ontinyent aprovà ahir per unanimitat la moció presentada pel Partit Popular d’Ontinyent mitjançant la qual es dona suport al Consell Econòmic i Social d’Ontinyent per a incentivar i activar campanyes de difusió de l’activitat econòmica pròpia de la ciutat.

L’actuació que transformarà dues cases en ruïna del barri de Poble Nou d’Ontinyent en un edifici de 15 habitatges nous ja ha començat.

Ontinyent ha iniciat l’activitat de les escoles d’estiu subvencionades pel pla “Corresponsables”, posada en marxa per les regidories d’Igualtat, Educació i Joventut, en la que participen 300 xiquets i xiquetes de la ciutat.

El Ple de l’Ajuntament d’Ontinyent donava llum verda aquest dijous per unanimitat a una aportació municipal de 800.000 euros per al desenvolupament de l’activitat de la nova residència de majors del Sant Hospital de la Beneficència, actualment en fase d’obtenció de llicències d’obra per a la seua construcció.

Aquest dijous es votava en el Ple Municipal Ordinari de juny la validació dels nous estatuts de la Fundació de la Beneficència d'Ontinyent, així com l'aprovació d'un conveni de 800.000 euros per a la construcció de la nova residència.

Pàgina 1 de 288

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM