Dijous, 13 Mai 2021
Redacción

Redacción

La Junta de Govern Local d’Ontinyent ha aprovat el projecte de millora, modernització i dotació d’infrastructures i serveis al polígon industrial "Casa Balones", que servirà per millorar la xarxa de clavegueram del nou hospital.

Com incorporar al disseny de les ciutats la perspectiva de gènere i aconseguir la humanització de l’urbanisme.

Huit esportistes del Club Triatló Ontinyent, acompanyats del seu entrenador i Director Tècnic del club, s’han desplaçat aquest cap de setmana a La Nucia per a participar en els tres campionats d’Espanya de duatló que se celebraven, durant el dissabte i el diumenge, al municipi alacantí.

El Fons Valencià per la Solidaritat ha hecho balance del ejercicio 2020, un año marcado por la pandemia de la COVID-19.

Una conferència sobre la importància del desenvolupament senso-psico-motor a l’etapa de 0 a 6 anys obrirà aquest dimecres les activitats de la III Universitat de Primavera i V Setmana Pedagogica que organitzen a Ontinyent la Fundació Universitària Campus Ontinyent, la Universitat de València (UV) i l’Ajuntament.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha incrementat en un 49% el pressupost de les obres del Pou d’aigua de Tarongers, en eixir a la llum l’estat crític de la coberta una volta iniciada l’actuació.

L'App interactiva de la Fundació Caixa Ontinyent “Els contes de Dino” ha superat ja les 10.000 descàrregues, una xifra que demostra el bon acolliment de l'aplicació i el compliment del seu objectiu divulgatiu.  

L'Ontinyent 1931 comença la fase 2 de la lliga aquest cap de setmana

Ontinyent obrirà esta setmana (15 de maig) el termini per optar a la segona convocatòria de les ajudes “Parèntesi” per als sectors més afectats per la pandèmia, al marc del pla autonòmic “Resistir” i que cofinancen a la ciutat amb 806.000 euros la Generalitat, la Diputació de València i l’Ajuntament d’Ontinyent.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha proposat l’adjudicació de les obres de reforma del pavelló vell del Poliesportiu Municipal a l’emrpesa Oprojectes Ibérica, SL, per un import de 315.164’21 euros.

Pàgina 1 de 196

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM