Dimecres, 30 Novembre 2022
Redacción

Redacción

El Campus de la Universitat de València (UV) a Ontinyent homenatjava aquest dimarts la desapareguda professora, escriptora i membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua Carme Miquel i Diego, dedicant-li el nom de la seua biblioteca.

Els atletes olímpics Isidoro Hornillos (Moscú’80) i Mònica Pont (Atlanta’96, actual plismarquista femenia de marató d’Espanya), i l’historiador de l’esport Recaredo Agulló, han participat estos dies dels actes del 50 aniversari del Club CAVA Ontinyent-Stocklogístic i la Setmana de la Ciutat Educadora d’Ontinyent.

L'Ajuntament d'Ontinyent ultima els preparatius perquè la festa del “Bou en corda”, que es celebrarà la propera setmana al marc de les Festes Patronals en Honor a la Puríssima Concepció, puga transcórrer amb normalitat i sense incidents.

Ontinyent exigia aquest divendres un jutjat exclusiu d’atenció a la violència de gènere dins les seues mobilitzacions amb motiu del 25-N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

La Secretària General d’Ontinyent Ens Uneix, Natàlia Enguix, ha fet una crida a la ciutadania a eixir al carrer aquest 25-N per defensar els jutjats contra la violència de gènere a la ciutat.

Aquest dilluns, el diputat de Compromís al Congrés i candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Joan Baldoví, participava en una jornada de treball orientada al sector industrial, en la qual es reunia a Ontinyent amb l'Associació d'Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana, ATEVAL, presidida per Pepe Serna, i a Aielo de Malferit amb representants del Clúster territorial d'Innovació i Sostenibilitat, INNOVALL, presidit per Rafa Pla, a més de visitar l'empresa Vidrios San Miguel.

El diputat, acompanyat pel Secretari Autonòmic d'Hisenda, Francesc Gamero, el Director General de Tributs, Rafa Beneyto, i el portaveu municipal de Compromís per Ontinyent i candidat a l'Alcaldia, Nico Calabuig, recollia en les diferents reunions les demandes del tèxtil i la innovació, sectors claus a Ontinyent, la Vall d'Albaida i el País Valencià, en relació amb els costos de l'energia per a la indústria, la necessitat de perfils professionals industrials i la incorporació de criteris de qualitat en les contractacions de l'Administració pública amb les empreses.

En paraules del diputat al Congrés, Joan Baldoví, "la indústria tèxtil i el sector de la innovació són fonamentals per a la creació de riquesa al nostre País, i de forma molt clara en les Comarques Centrals Valencianes.

Ontinyent serà seu el 1 d’abril de 2023 de la XXXIV Trobada d’Escoles en Valencià de La Vall d’Albaida.

Auxiliars de conversa i alumnat Erasmus residents a la zona i provinents d'Estats Units, Canadà, Regne Unit, Alemanya, França i Turquia participaven en la vesprada d’aquest dijous en l’activitat ”Gent del món per Ontinyent”, una trobada que tenia lloc a l’IES Pou Clar, seu de l’Escola Oficial d’Idiomes “Empar Granell” d’Ontinyent i La Vall d’Albaida.

L’Ajuntament d’Ontinyent lidera el projecte europeu “Digitourism” (Intelligent Tourism Destinations) en el que participen un total de 4 entitats d’Espanya, Itàlia i Croàcia, i amb el que es preten millorar les capacitats dels municipis per desenvolupar projectes turístics basats en la cultura, digitalització i sostenibilitat.

Aquest dijous, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha proposat per escrit que s'estudie la subrogació temporal a l'Ajuntament d'Ontinyent dels monitors i monitores que imparteixen cursos en el CIM de Sant Rafael, els centres cívics del Llombo i Sant Josep i el Centre Ocupacional, i que atenen més de 1.000 usuaris i usuàries, davant el risc de suspensió de les activitats.

Pàgina 1 de 318
pasos segurs

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM