Dijous, 18 abril 2024

Ontinyent amplia el seu eix comercial amb la reurbanització del carrer Pintor Segrelles

Posted On Divendres, 27 Juliol 2018 14:41 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L'Ajuntament d'Ontinyent ha finalitzat les obres de reurbanització del carrer Pintor Segrelles, una actuació emmarcada en el Pla d'Eficiència Urbana (PEU) 2017/2018 del Govern d'Ontinyent i que permet ampliar l’eix comercial a l’entorn del carrer Martínez Valls.

La intervenció, que ha suposat una inversió de 277.000 euros i ha estat executada als últims 5 mesos, era visitada aquest matí per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui destacava que amb actuacions com aquesta i la resta de les del Pla d’Eficiència Urbana “caminem cap a una ciutat mes accessible, segura i còmoda per als vianants, on tothom circule amb facilitat i puga gaudir la via pública com a espai de convivència”, destacava.

El primer edil visitava les obres aquest matí acompanyat pels regidors Jaime Peris (Territori), Pablo Úbeda (Política Econòmica) i Manuel Cuesta (Serveis Municipals), així com de representants de l’Associació Veïnal de Sant Josep i de les associacions de comerciants, agraint a totes i tots la paciència davant les inevitables molèsties que comporten obres com aquesta. 

El regidor coordinador de Territori, Jaime Peris, explicava que les obres, que han estat executades per una empresa local, han inclòs actuacions en la xarxa de pluvials, aigua potable, enllumenat públic, pavimentació, mobiliari urbà, xarxa de reg o jardineria. En el tram de referència (Martínez Valls – José Iranzo) s'han ampliat les voreres de 2 a 3 metres, establint el sistema d'aparcament en cordó a cada costat del carril de circulació i a la mateixa cota de la vorera. L'enllumenat penjat a les parets s’ha substituït per fanals ornamentals a conjunt amb les noves instal·lades en la zona, amb un total de 24 LEDs d'alt flux lluminós blanc càlid.

Peris afegia que esta actuació donen continuïtat a les millores efectuades pel consistori en el carrer Martínez Valls i el seu entorn, recordant també que l’actuació ha permès atendre a les recomanacions del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) per transformar els encreuaments del barri de Sant Josep en espais compartits i millorant l'atractiu comercial de la zona i el seu entorn.

Llegir 1287 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM