Dijous, 28 Març 2024

Ontinyent augmenta un 25% la partida que subvenciona la conversió de bicis urbanes en elèctriques

Posted On Dijous, 26 Juliol 2018 15:06 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tornat a llançar una convocatòria de subvencions per a l’adquisició de kits per fer elèctriques les bicicletes urbanes.

En aquesta ocasió, el consistori ha augmentat un 25%, fins a arribar als 10.000 euros la partida inicial d’aquestes subvencions, després que en l’edició anterior es s’haguera d’augmentar el pressupost per l’alta demanda de la ciutadania.

La regidora de Sostenibilitat, Patrícia Folgueras, destacava que “aquestes subvencions ja van tenir una gran acollida per part de les veïnes i veïns en edicions anteriors, ara, una vegada mes, des de l’Ajuntament d’Ontinyent volem tornar a oferir-les i animar a tothom a fer ús d’aquest tipus de bicicletes que són més còmodes i que ens ajuden a portar un estil de vida més saludable i  redueixen les emissions de CO2 a l’atmosfera” explicava.

La partida pressupostària per a aquestes ajudes ascendeix als 10.000 euros, amb unes bonificacions que arribaran als 300 euros per a aquells que compren kits de conversió de bicicletes urbanes en elèctriques, amb les característiques mínimes de  36 voltis i 9 ampers, i 300 euros per la compra de bicicletes elèctriques. Totes les compres realitzades a partir de l’1 de gener de 2018 podran ser subvencionades. A més, l’import de la subvenció no podrà superar el 50% del cost derivat de la compra de l’objecte d’aquesta.

Podran sol·licitar aquestes ajudes les persones que no hagen sigut beneficiàries d’aquestes subvencions en exercicis anteriors; a més no pot beneficiar-se més d’una persona de la mateixa unitat familiar, ni tampoc sol·licitar-se més d’una subvenció per persona. El termini per a demanar la subvenció finalitzarà el dia 14 de setembre. Una vegada el consistori valore les sol·licituds, aquells que obtinguen la subvenció hauran de presentar les factures de compra.

Llegir 1313 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM