Dijous, 28 Març 2024

Policia Local i Guàrdia Civil detenen dos presumptes autors de robatoris en casetes d’Ontinyent

Posted On Dimarts, 30 Juliol 2019 15:21 Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)

La Policia Local d’Ontinyent i la Guàrdia Civil han procedit en el matí d’aquest dimarts a la detenció de dos presumptes autors de robatoris en casetes del terme municipal ontinyentí.

Els fets, esdevinguts al Camí de Pla de Pons, s’iniciaven al voltant de les 9:30 hores amb l’avís d’un veí a la Policia Local al voltant d’una furgoneta sospitosa estacionada junt a una caseta. Els agents de la Policia Local que participen al Pla de Xoc de vigilància al disseminat es desplaçaven ràpidament fins al lloc, on trobaven la furgoneta amb matrícula de Màlaga, i a dues persones a l’interior d’una parcel·la privada, un dels quals estava inicialment amagat, i que en ser requerits pels agents passaven a donar explicacions confuses. 

Al marc del dispositiu que es preveu al Pla de Xoc impulsat per l’Ajuntament i la Delegació del Govern, arribaven al lloc dels fets els efectius de la Guàrdia Civil i una segona patrulla de la Policia Local, passant els agents de la benemèrita a identificar estes persones: dos ciutadans romanesos amb un ample historial delictiu vinculat als robatoris. A més a més, en registrar-se la furgoneta es trobava al seu interior nombrós equipament habitual per als robatoris, com ara palanques de ferro, maces, tenalles, tornavisos o guants de goma. Així doncs, Policia Local i Guàrdia Civil procedien a la detenció de tots dos subjectes, sent traslladats a les dependències de la caserna de la Guàrdia Civil.

El regidor de Seguretat, Josep Gandia, ha agraït la col·laboració ciutadana “que s’ha mostrat novament importantíssima” i ha destacat també el treball “conjunt i coordinat” de les forces de seguretat per seguir avançant en la lluita contra els robatoris al terme. Cal recordar que a la darrera Junta de Seguretat celebrada aquest mateix mes de juliol a Ontinyent, i presidida per l’alcalde, Jorge Rodríguez, i el subdelegat del Govern a la Comunitat Valenciana, José Roberto González Cachorro,  es constatava per part de la Guàrdia Civil un descens del 25% dels robatoris al primer semestre respecte al mateix període de l’any passat. Josep Gandia ha incidit en la recomanació a la ciutadania “de que col·labore alertant telefònicament de moviments o actituds sospitoses, perquè amb la implicació de totes i tots podrem ser més efectius en la vigilància del terme”, assenyalava.

Llegir 1504 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM