Divendres, 26 abril 2024

El campanar de La Vila s’apagarà aquest dissabte per recolzar la campanya mundial de “L’hora del Planeta”

Posted On Divendres, 29 Març 2019 17:19 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d'Ontinyent apagarà este dissabte entre les 20:30 i les 21:30h la llum del campanar de La Vila i d'altres espais municipals.

El consistori se suma així un any més a la campanya “l'hora del planeta" convocada per WWF-World Wildlife Fund entre les 20:30 per mostrar el recolzament a la lluita contra el canvi climàtic.

Des de l'Ajuntament explicaven que “participant en esta campanya volem visibilitzar entre la ciutadania este greu problema perquè nosaltres com a Administració i cadascú en les seues cases som part de la solució”, manifestaven. La Regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, animava a la ciutadania “a apagar la llum el proper dissabte 30 de març i meditar sobre els excessos de consum energètic que fem al nostre dia a dia. Apagar llums innecessàries, ajustar la calefacció i l'aire condicionat, usar el cotxe només quan siga necessari i emprar bombetes de baix consum són xicotetes gestos amb els que podem actuar contra el canvi climàtic”, explicaven.

L'Organització Metereològica Mundial (MMM) ha situat l'any 2018 com el quart any més calorós de tota la història des que fa 135 anys hi ha registres científics. A més, l'any passat van augmentar respecte a l'any anterior en un 2'7% les emissions mundials de diòxid de carboni procedents dels combustibles i de la indústria.

Llegir 1096 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM