Divendres, 29 Març 2024

Ontinyent millora la seguretat i condicions dels camins de Biar i Fuset

Posted On Dimecres, 04 Juliol 2018 15:51 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint estos dies a l’adequació del camí de Biar i el camí de Fuset, tots dos de titularitat municipal, per tal de millorar la seua seguretat i condicions de pas.

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicaven que “aquesta actuació era necessària tant pel deteriorament produït pel pas del temps com, sobretot, pels episodis grans de pluges que han anat causant desperfectes. A més a més era una demanda que venien realitzant els veïns de la zona, on molts d’ells hi  resideixen tot l’any, i que a més dóna pas a nombroses explotacions agrícoles i és utilitzada freqüentment per ciclistes i senderistes”, apuntaven.

En concret, en estos camins existeixen reguers per la calçada, la qual cosa ocasiona que en episodis de pluja l’aigua no discórrega per les cunetes, provocant encara més danys en el ferm del camí. Per a pal·liar açò, s’està procedint a netejar, perfilar i refinar les actuals cunetes de terra. A continuació s’anivellarà i compactarà l’actual plataforma dels camins, formats per un ferm de sahorres artificials. A més es taparan tots els reguers existents en els camins, s’esbrossaran les vores i es donaran els pendents transversals a la plataforma de tal manera que l’aigua de pluja siga conduïda ràpidament cap a les cunetes existents en els marges del camí. Finalment s’estendrà una nova capa de sahorra artificial.

Els regidors també coincidien en destacar que “aquestes actuacions milloraran notablement la comoditat i la seguretat dels conductors que diàriament circulen pel camí de Biar o el camí de Fuset i continuen en la línia encetada  amb les adequacions d’altres vies com el camí de la Penya Blanca o el de la Font Santa” recordaven.

Llegir 1251 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM