Divendres, 19 abril 2024

Jorge Rodríguez demanarà al Subdelegat del Govern un canvi a la zonificació de la Guàrdia Civil per ampliar la vigilància a l’extrarradi

Posted On Dijous, 24 Mai 2018 14:20 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, demanarà el proper dimecres al Subdelegat del Govern, José Vicente Herrera, un canvi al repartiment dels efectius de la Guàrdia Civil a la zona, per donar més cobertura al disseminat ontinyentí.

Esta serà una de les propostes que farà l’alcalde en la reunió de la Junta de Seguretat Local prevista per al 30 de maig a Ontinyent, i on el tema més destacat serà la resposta al repunt de delictes registrat a l’extrarradi de la ciutat, on existeixen centenars de casetes de camp repartits en una superfície de prop de 9.500.000 m2.

L’alcalde ja va mostrar la seua preocupació a Herrera el passat dijous a València, en un encontre al qual també assistiren el Comissari en Cap de la Policia Nacional, el Coronel en Cap de la Comandància de la Guàrdia Civil de València i el Comandant del lloc de Xàtiva. En esta reunió s’abordaren les diverses mesures que s’està prenent al respecte i es va transmetre a l’alcalde que tot i aquest repunt les xifres de delictes a la ciutat continuen sent reduïdes. Cal recordar que Ontinyent tancava 2017 amb una taxa de criminalitat en mínims històrics en acumular un descens de 10 punts als últims 6 anys, millorant en 26 punts la mitjana estatal i en 44 l’europea en la xifra delictes i faltes per cada 1000 habitants.

El canvi a la zonificació que Jorge Rodríguez plantejarà a la reunió del proper dimecres ja havia estat debatut amb la Delegació de Govern en diversos encontres anteriors a iniciativa de l’alcalde, que ara incidirà en la proposta per tal que els Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat, depenents del Ministeri d’Interior (que és qui té la competència en la matèria) puguen donar millor resposta a repunts com el que s’ha registrat ara al terme.

Llegir 990 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM