Dijous, 28 Març 2024

L’alcalde d’Ontinyent convoca al Subdelegat del Govern després dels últims robatoris en el disseminat

Posted On Dimarts, 22 Mai 2018 15:48 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha convocat al Subdelegat del Govern, José Vicente Herrera, a assistir a la reunió de la Junta de Local de Seguretat que tindrà lloc el proper dimecres 30 de maig a la ciutat.

El primer edil es reunia el passat dijous a València amb el propi Herrera, un encontre al qual també assistien el Comissari en Cap de la Policia Nacional, el Coronel en Cap de la Comandància de la Guàrdia Civil de València i el Comandant del lloc de Xàtiva.

En aquesta reunió, l’alcalde mostrava la seua preocupació per la constatació d’un increment en la xifra de delictes i també de detencions al terme d’Ontinyent als últims mesos. En l’encontre, el subdelegat i els representants de les forces i cossos de seguretat van destacar que les xifres de delictes a la ciutat continuen sent reduïdes, i que està treballant-se activament per resoldre aquest repunt. L’alcalde va mostrar el recolzament de l’Ajuntament i la Policia Local al treball que està fent-se des de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, del que es donaran més detalls en la reunió del proper dimecres.

Llegir 1307 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM