Dijous, 25 abril 2024

Nico Calabuig: "presentar la nostra moció ha contribuït a iniciar la solució al problema dels cursos als centres cívics"

Posted On Divendres, 24 Febrer 2023 16:06 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest divendres, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha destacat la contribució de la seua Moció per la recuperació de totes les activitats als centres cívics d'Ontinyent, per tal d'iniciar la solució a les interrupcions i problemes dels últims mesos en les activitats impartides als centres municipals.

La proposta, que va ser registrada el passat dimarts 14 de febrer, incorporava com un dels seus acords principals l'inici del procés de rescissió de contracte amb l'actual empresa adjudicatària, a causa dels nombrosos incompliments laborals i salarials, així com en la prestació de les activitats. Posteriorment, el govern municipal va activar aquest procediment, iniciat oficialment aquest dimarts 21 de febrer.

En paraules del regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, "valorem positivament que haver presentat la nostra moció haja contribuït a iniciar el procés de solució davant les interrupcions i incompliments que estaven patint les persones usuàries i els monitors i monitores dels centres cívics. Les faltes comeses per l'empresa xativina "Quatre Fulles" estan catalogades com a greus i molt greus al Plec de Clàusules administratives, amb la qual cosa queden demostrats els fonaments jurídics de la proposta que plantejàvem i que finalment ha sigut adoptada pel mateix govern municipal, a pesar de les seues reticències inicials".

El portaveu ha apuntat que "per tant, com que després de registrar la moció a l'Ajuntament el dia 14 de febrer, el govern municipal va iniciar el dia 21 el procés de rescissió del contracte, que era el principal punt de la nostra proposta, aquest dijous dia 23 vam plantejar que es retirara de l'Ordre del dia del Ple. L'objectiu de la nostra proposta era avançar en la resolució de la situació, i considerem que amb l'inici del procés de rescissió esmentat ja s'està donant compliment a aquesta".

"A partir d'ara continuarem fent seguiment del procés de rescissió del contracte i de les actuacions posteriors per solucionar el problema, en relació amb les accions que s'hauran de prendre per part del govern municipal per garantir la realització d'unes activitats als centres municipals, orientades a complir la funció de socialització i de promoció de la salut física i mental per a les persones usuàries", ha conclòs Calabuig.

Llegir 191 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM