Dimecres, 29 Març 2023

L’Hotel Kazar, gestionat per Caixa Ontinyent, rep el premi SICTED de qualitat turística

Posted On Divendres, 24 Febrer 2023 16:04 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L'Hotel Kazar d'Ontinyent ha rebut el premi SICTED de qualitat turística reconeixent-lo entre els millors establiments de la Vall d'Albaida per als seus visitants.

Un guardó que va ser atorgat ahir en el Centre Cultural Caixa Ontinyent en la I Gal·la de lliurament dels premis.

Cal destacar que l'Hotel Kazar està gestionat per Caixa Ontinyent des de l'any 2019 amb l'objectiu d'assegurar la seua continuïtat, essencial per al desenvolupament socioeconòmic d'Ontinyent, i de preservar un edifici tan emblemàtic per a la ciutat. Des d’aleshores, l'hotel ha adaptat la seua activitat als nous temps, potenciant el servei d'habitacions, establint acords amb associacions i grups empresarials, i impulsant el servei de saló banquets i la restauració.

El premi va ser recollit per la directora de l'Hotel, Trini Revert, en un acte presidit pel Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

La iniciativa, que ha celebrat la seua primera edició a la comarca, ha sigut promoguda pel departament de Turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida.

Els premis, renovables cada any, són un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques impulsat per la secretaria d'Estat de Turisme (SETUR), amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

Llegir 368 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM