Dijous, 25 abril 2024

Paco Penadés, diu adéu a la política

Posted On Dijous, 23 Febrer 2023 15:00 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Després d’un temps d’anàlisi i reflexió sobre l’actual situació política a Ontinyent, pense que és el moment adequat per a posar fi a la meua trajectòria com a Regidor quan acabe esta legislatura.

No ha estat una decisió fàcil de prendre i serà el pas del temps qui determine si encerte o no, però ara mateix crec que és el més convenient.

És per això, que el dilluns 20 de febrer vaig informar a l’agrupació local del Partit Popular que, després de dos legislatures com a Regidor de l’Ajuntament d’Ontinyent, no formaré part de la llista electoral que presente el Partit Popular d’Ontinyent a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig.

Durant estos huit anys al servici de la ciutadania d’Ontinyent, mai he fet distincions ni mirat el color polític d’aquelles persones o entitats que han necessitat la meua ajuda o  el meu suport. Crec que la política ha d’estar al servici de la ciutadania i no al revés. Per això, sempre he prioritzat actuacions per a millorar el benestar de les persones i les seues necessitats per damunt de les sigles o altres consideracions.

El meu pas per l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha centrat, sobretot, en impulsar i donar rellevància a la Regidoria d’Enllumenat. Amb molt pocs recursos, he aconseguit actuacions importants com són el Pla de Passos Segurs o el de Manteniment de les Instal·lacions d’Enllumenat Públic, que han millorat la gestió de l’àrea i han fomentat la col·laboració de la ciutadania.

Altre tema al que li he dedicat temps i esforços, ha sigut la defensa del patrimoni arquitectònic d’Ontinyent. Nombroses han sigut les propostes per a pal·liar els problemes que pateixen els barris històrics de La Vila i El Poble Nou, destacant entre totes elles, l’accés a la fibra òptica, que cada volta està més prop.

Voldria agrair a tots els treballadors de l’Ajuntament d’Ontinyent i, en especial, als que formen part del departament d’Enllumenat Públic per la seua dedicació i implicació en el seu treball diari. Com no, felicitar també a la resta de membres de la corporació municipal pel seu servici i estima a la ciutat d’Ontinyent.

M’agradaria posar en valor el paper fonamental que té la premsa ontinyentina, per a que Ontinyent siga una ciutat plural, democràtica i amb esperit crític.

A totes les persones que heu confiat en mi i m’heu donat suport, vos done les gràcies. Seguiré treballant d’una manera o altra per Ontinyent, la ciutat on he nascut, on m’he criat i a la que estime.

Atentament,

Paco Penadés Parras

Regidor de l’Ajuntament d’Ontinyent

Llegir 234 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM