Dijous, 25 abril 2024

Ontinyent reasfaltarà 12 carrers amb una inversió de 311.000 euros dins del Pla d’Eficiència Urbana

Posted On Dimecres, 15 Febrer 2023 19:21 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent iniciarà a finals del present mes de febrer l’execució d’obres de reasfaltatge de fins a 12 carrers de diversos barris, dins del Pla d’Eficiència Urbana 2022/2023 del Govern d’Ontinyent.

Les obres, pressupostades en 310.694’41 euros IVA Inclós, seran executades des de finals del present de febrer per l’empresa local Guerola Áridos y Hormigones SL, amb un termini màxim d’execució de 3 mesos.

El regidor de Territori, Óscar Borrell, destacava que “són actuacions que milloren la seguretat i comoditat dels carrers, alguns d’ells vies tan transitades com les avingudes Daniel Gil, Ramón i Cajal i Benicadell, que seran on es facen les actuacions de més envergadura. Mantenir el ferm en bon estat es important perquè facilita la vida a la ciutadania i també contribueix a l’activitat econòmica”, manifestava.

En concret, està previst actuar en un tram dels dos carrils de circulació de l'avinguda Ramón i Cajal, comprés entre l'avinguda d'Albaida i l'avinguda de Manuel Sanchis Guarner; un tram del carrer d'Enric Valor a l'altura de la intersecció amb l'avinguda de l’Almaig; el tram de l'avinguda de Daniel Gil comprés entre l'avinguda de Francisco Cerdà i el carrer de Martínez Valls; o un tram del carrer Martínez Valls entre l'avinguda de Daniel Gil i el carrer de Pius XII.

Igualment, s’actuarà al tram del carrer José Iranzo entre l'avinguda de Daniel Gil i el carrer de Pius XII; la totalitat del carrer Caputxins; el tram del carrer Fontanars dels Alforins comprés entre els carrers de Pelai Pérez Correa i Artal de Foces; un tram del carrer del Pare Ferran Alcina al costat de la intersecció amb el carrer Jaume I; el tram de l'avinguda Benicadell comprés entre l'entrada del recinte firal i l'avinguda de Manuel Sanchis Guarner; i un xicotet tram de l'avinguda de Manuel Sanchis Guarner al costat del final de l'avinguda Benicadell.

A més a més, es realitzaran dos nous pasos de vianants elevats, en la part alta del carrer de les Monges Carmelites i en l'avinguda de Vicent Gironés Mora a l'altura del col·legi Bonavista. Aprofitant la renovació del ferm asfàltic de l'avinguda de Ramón y Cajal també s'ha previst el soterrament de 3 encreuaments aeris de baixa tensió i un de telefonia. En total, es reasfaltaran 12.694'6 m2 de superficie, sent les de major superfície les intervencions en l’Avinguda Daniel Gil (5.628 m2); Avinguda Ramón i Cajal (2.103 m2) i Avinguda Benicadell (1750 m2).

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, recordava que “agrupar i executar alhora totes estes intervencions respon a un interès per optimitzar i aprofitar esforços, ja que és necessària maquinària pesada que costa molt de mobilitzar. Executant estes obres consecutivament dins d’una mateixa intervenció permet un estalvi a les arques municipals, tot i que sóm conscients de que es poden generar molèsties a la ciutadania, a la que demanem comprensió amb unes millores que són per a totes les persones que vivim i transitem per Ontinyent”. Els talls de trànsit que siguen necessaris seran degudament senyaliltzats per la Policia Local.

Llegir 152 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM