Dijous, 25 abril 2024

Ontinyent coordina amb el Departament de Salut les millores urbanístiques a l’entorn de l’Hospital

Posted On Dimecres, 15 Febrer 2023 11:05 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Representants de l’Ajuntament d’Ontinyent i el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent es reunien aquest matí al que serà l’accés al nou Hospital de la ciutat, per tal de posar-se en comú sobre els últims detalls previs a les les millores urbanístiques que va a executar el consistori a les properes setmanes en aquesta zona.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pels regidors de Territori (Óscar Borrell) i Transports (Inma Ibáñez) i tècnics municipals, departien amb la gerent del Departament de Salut (Marga Llaudes), la subdirectora econòmica de l’Hospital (Mª José Molina) i tècnics de l'empresa adjudicatària de l’obra del nou centre sanitari.

Jorge Rodríguez explicava que les actuacions previstes inclouen la creació d’una nova rotonda, ampliació de voreres i millora dels accesos, així com la creació de noves parades de bus urbà i taxi la ubicació de les quals s’analitzava hui. “Són obres que van aparellades en el temps al tram final de les obres de construcció de l’Hospital que està acabant de fer la Generalitat, i que donen continuitat a un intens treball de l’Ajuntament per fer possible que l’entorn del centre sanitari estiga en les millors condicions possibles", assenyalava. Inma Ibáñez posava de relleu la importància “de tenir cura dels detalls relatius al transport i de comptar amb una línia de bus gratuït des del nucli urbà fins a l’hospital”.

Cal recordar que l’Ajuntament, a més d'adquirir per quasi 2 milions d’euros dels terrenys que es van cedir a la Generalitat per ubicar l'Hospital, ha efectuat obres de connexió de l'accés amb l'anell ciclopeatonal; dotat a la parcel·la d'electricitat i realitzat millores en la xarxa de clavegueram. En total, i afegint les obres de reurbanització que començaran ara, hauran estat més de 700.000 euros d'inversió municipal.

Llegir 128 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM