Divendres, 26 abril 2024

M. Àngels Moreno reclama que els nous radars informatius de velocitat instal·lats a Ontinyent estiguen en valencià

Posted On Dijous, 02 Febrer 2023 12:30 Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)

El passat dijous, la regidora i portaveu adjunta de Compromís per Ontinyent, M. Àngels Moreno, va realitzar un prec durant el Ple Ordinari de l'Ajuntament d'Ontinyent per tal que els radars informatius de velocitat que s'han instal·lat a la ciutat mostren els seus textos en valencià.

 

En paraules de la regidora M. Àngels Moreno, "considerem positiva la presència d'aquests radars intel·ligents que estudien i avisen sobre l'excés de velocitat, i que s'han ubicat recentment a l'Avinguda Daniel Gil i a l'entrada del Pont Nou, ja que ajuden a pacificar el trànsit d'aquestes zones. No obstant això, hem observat que els textos que apareixen als indicadors lumínics estan en castellà. Tenint en compte que el valencià és la llengua pròpia del poble d'Ontinyent, i com a tal cal promoure-la i tindre'n cura, hem demanat que els textos apareguen en valencià als panells".

"Es tracta d'un canvi que permetrà harmonitzar aquesta informació en temps real amb la resta de plaques i senyals ubicades als carrers amb informació municipal rellevant, escrits en valencià. Esperem que la modificació puga realitzar-se el més prompte possible, ja que entenem que és senzilla de realitzar", ha conclòs Moreno.

Llegir 112 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM