Divendres, 19 abril 2024

Ajuntament i veïnat milloren la seguretat del ramal 7 del Camí d’Agullent

Posted On Dijous, 19 Gener 2023 16:02 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a executar obres de millora de la seguretat i condicions del ramal 7 del Camí d’Agullent, una via de titularitat pública que dona accés a diverses vivendes del disseminat, i que ha estat sent sufragada al 50% pel consistori i el veïnat de la zona.

 

Els regidors de Territori i Camins, Óscar Borrell i Manuel Cuesta, visitaven l’actuació, realitzada sobre una superficie total de prop de 900 m2. Manuel Cuesta explicava que “com sol pasar amb els camins amb sahorres, en aquest tram venien registrant-se problemes al pas dels vehicles en casos de fortes precipitacions, pel fang que es generava i per l’aparició de clots, i també amb el vent, per la pols que alçaven els cotxes al passar. Problemes i molèsties que afecten a la comoditat però també a la seguretat, i que ara s’eviten amb esta actuació”.

La intervenció en la vía pública té un cost total de 7516 euros iva inclós, cofinançats per l’Ajuntament i els veïns i veïnes de la zona. Cuesta recordava que l’Ajuntament d’Ontinyent compta cada any amb una partida pressupostària per a dur a terme aquest tipus d’actuacions en camins públics, cofinançades amb el veïnat, podent-se proposar noves intervencions posant-se en contacte amb la regidoria de Camins.

Llegir 116 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM