Diumenge, 21 abril 2024

Ontinyent adjudica per 318.000 euros les obres de millora urbanística de l’entorn del nou Hospital

Posted On Dijous, 19 Gener 2023 15:55 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L'Ajuntament d'Ontinyent ha adjudicat per 262.500 euros més IVA (317.625 euros iva inclós) a l’empress Pavasal SA les obres de millora urbanística de la parcela del nou Hospital de la ciutat, actualment en la recta final de la seua construcció.

En concret, l’actuació suposarà duplicar l'ample de les voreres, la creació d’una nova rotonda en els accessos, així com adequació de bandes d’aparcament i vials de circulació a esta parcel·la, situada al polígon “Casa Balones”.

El regidor de Territori, Óscar Borrell, recordava que esta actuació “se suma a tot un seguit d’intervencions que ve executant l’Ajuntament per tal que l’Hospital tinga les millors condicions possibles. Accions que van incloure en la compra per quasi 2 milions d’euros dels terrenys que es van cedir a la Generalitat per edificar el centre sanitari;  la connexió de l'accés amb l'anell ciclopeatonal; la dotació a la parcel·la d'electricitat o les millores en la xarxa de clavegueram. Totes estes actuacions han estat finançades per l’Ajuntament d’Ontinyent, que ara continua amb la millora de les condicions de l’entorn de l’Hospital amb esta obra que beneficiarà tant a les persones que hi accedisquen en vehicle com per als i les vianants”, assenyalava.

La nova vorera a realitzar permetrà passar dels 1’5 metres actuals fins als 4 metres. A la zona front la façana de l'hospital, al carrer del metge José Riera Roig, es realitzarà ocupant l'espai que actualment es destina a aparcament de cordó. Als carrers laterals i posterior de l'hospital no s'eliminarà l'actual estacionament en cordó ja que l'ampliació de la vorera es realitzarà eliminant un dels sentits de circulació rodada. A més a més, va a crear-se una nova rotonda en la intersecció del carrer del metge José Riera Roig i del carrer del metge Rafael Rovira Tortosa, per talde millorar el trànsit i l’accés a la zona d'estacionament del nou hospital. Les obres, que s’iniciaran en breu, tenen un termini d’execució màxim previst de 5 mesos.

Llegir 103 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM