Dijous, 28 Març 2024

Més de 5000 espectadors en el Festival de Circ i Teatre més multitudinari dels últims anys

Posted On Dilluns, 02 Gener 2023 15:50 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La cercavila de “Disparatario Circ” al barri de La Vila posava ahir punt i final a la XI edició del Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent, la més multitudinària dels últims anys, que ha reunit una xifra estimada d’espectadors superior a les 5.000 persones.

 

La regidora de Turisme i coordinadora del festival, Sayo Gandia, agraïa la bona resposta de la ciutadania, “que ha acudit masivament a totes les activitats, dins d’un ambient d’alegria, ànim i per fi normalitat després dels anys de pandèmia”. Espectacles com “Ridi Pagliaccio”, “El circo de la vida” o “Poi” eren els de major afluència, els espectacles amb aforament limitat es completaven i aquells que disposaven cadires les veiens ocupades molt ràpidament. Gandia destacava com a “clau” el fet “de portar activitats als diferents barris, el que ha fet a més que les activitats hagen arribat a més veïns i veïnes. Públic de totes les edats, per descomptat molts menuts i menudes però també molta gent gran, que ha volgut eixir al carrer aprofitant també el bon oratge que hem tingut estos dies”, assenyalava.

La XI Edició del Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent ha comptat en total amb 8 companyies que han posat en escena 10 espectacles als diferents barris d’Ontinyent, en espais escènics com els Parcs de Pere IV, Vicent Andrés Estellés i el Mestre Ferrero, o les Plaça de Sant Domingo, la Concepció, la Coronació i Sant Roc.

La programació s’ha inclòs al seu torn dins la campanya  municipal “Ontinyent Il·lusiona”, plantejada des del consistori per atraure gent al comerç local en dates nadalenques, oferir oci als menuts i menudes en temps vacacional i ambientar la ciutat. Tots els espectacles han estat d’assistència gratuïta.  

Llegir 153 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM