Divendres, 19 abril 2024

El Palau de La Vila acull per primera vegada el “Cap d'Any Infantil” d’Ontinyent

Posted On Divendres, 30 Desembre 2022 12:34 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El pati del Palau de La Vila d’Ontinyent era escenari per primera vegada del “Cap d'any infantil” de la ciutat, en la vesprada d’aquest dijous 29 de desembre.

L'acte, que en edicions anteriors tenia lloc a la espais com la Plaça de la Concepció, o la de Sant Domingo, començava a les 17:00 hores amb el berenar de xocolata amb mona que donava pas a les ja tradicionals “12 campanades infantils” de la mà dels “Güendos del Nadal”. En total, es repartien 700 gots amb 100 litres de xocolata i 50 mones en porcions.

Les celebracions concloïen donant pas a dues activitats incloses al XI Festival Circ i Teatre, a la plaça de Sant Roc: la cercavila «Disparatario Circ», on trapecistes, titeles, malabars i altres elements circenses desfilaven al so de la música del grup Gatzara; i una ludoteca amb jocs de fusta que acompanyava als centenars d’assistents durant tota la vesprada.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que “el Palau de La Vila ha estat un lloc idoni per acollir el Cap d’Any Infantil, dins una campanya com Ontinyent Il·lusiona que està portant activitats a tots els barris, i en la que agraïm la col·laboració de les associacions de comerciants”.

La programació d'Ontinyent il·lusiona continuarà aquest divendres 30 de desembre amb la cursa Sant Silvestre amb eixida a les 20:00 hores des de la Plaça Major; i ja la propera setmana el Campament de Jacobo dimecres 4 de gener a partir de les 17:00 hores també per primera vegada al Palau de La Vila; dijous 5 de gener la recepció pel matí a la Plaça Major a l’emisari dels Reis Mags Jacobo; i a partir de les 18:00 hores d’eixe dia la Cavalcada dels Reis d’Orient per diversos carrers de la ciutat.

Llegir 154 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM