Divendres, 19 abril 2024

"Ontinyent Il·lusiona" porta un cap de setmana ple d’activitats nadalenques a la ciutat

Posted On Dimarts, 20 Desembre 2022 08:52 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent vivia aquest dissabte i diumenge un cap de setmana ple d’activitats nadalenques.

El punt i moment de major confluència era la vesprada de dissabte, quan milers de persones acudien a la Plaça de la Concepció i el seu entorn per gaudir de les primeres actuacions del XI Festival de Circ i Teatre, el Mercat de Nadal i la recepció al carter reial.

El Festival de Circ i Teatre s’obria dissabte a la Plaça de la Concepció amb una doble sessió de l’espectacle "Edén" ,de la companyia francesa "Le Théatre Jaleo". Aquesta llançava una original proposta que incloïa titelles, dansa i música en directe dins un recinte de fusta que ret homenatge a la tradició dels còmics itinerants. La programació continuava diumenge amb l’espectacle “Poi”, que sorprenia al públic assistent al Parc Vicent Andrés Estellés amb la seua proposta de malabars i manipulació d’objectes, amb especial protagonisme per el joc de la “trompa".

La regidora coordinadora del festival, Sayo Gandia, destacava que el festival “es una proposta cultural molt consolidada, que estem poden gaudir en un ambient nadalenc d'allò més bonic" i animava a tothom a assistir a la següent actuació, divendres 23 a les 18:30 hores a pa Plaça de la Coronació, amb l’espectacle “Esencial" dels granadins "Vaivén Circo”, amb una espectacular escenografia inspirada en el joc de l’arc de Sant Martí de Waldorf.

El Mercat de Nadal impulsat per l’Ajuntament a la Plaça de la Concepció també tenia una gran acollida al llarg del cap de setmana,  al qual veïns i visitants podien adquirir tota classe de productes enmig d’una decoració especial presidida pel gran arbre de Nadal de la plaça. El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, destacava que el mercat, que incloïa animació musical divendres, tallers infantils en els matins de dissabte i diumenge, i l’actuació del Cor Aria en la vesprada de diumenge, “ha tingut una bona resposta que no podem més que agraïr a la ciutadania, com també l’esforç als establiments locals que han participat per contribuir al gran ambient nadalenc que hem tingut aquest cap de setmana a la ciutat”. Úbeda animava a tota la comarca i localitats veïnes “a seguir acompanyant-nos estos dies, i fer les compres a Ontinyent, on podran trobar tot allò que necessiten enmig d’un ambient d’allò més atractiu", assenyalava.

Dissabte també era la jornada en la que l’Associació d’Amics dels Reis Mags d'Ontinyent organitzava amb la col·laboració de l'Ajuntament, diverses activitats amb motiu de l’arribada del Carter dels Reis d'Orient a la ciutat, que incloïen recorreguts i recepcions als xiquets i xiquetes als barris del Llombo (de matí), Sant Rafel (de vesprada) i Sant Josep (per la vesprada-nit), tenint lloc en aquesta última visita una receepció multitudinària en una carpa ubicada al pati del Museu Tèxtil.

Llegir 145 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM