Dissabte, 20 abril 2024

Ontinyent prepara un Mercat de Nadal amb establiments locals i animació infantil i musical

Posted On Dimarts, 13 Desembre 2022 16:22 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’ambient nadalenc, els productes típics i articles de regal s’uneixen per oferir, per primera vegada, un mercat de nadal a la Plaça de la Concepció d’Ontinyent.

 

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, explicava que "aquest any hem decidit apostar per un Mercat de Nadal, que servisca perquè veïnat i visitants  gaudisquen de l’ambient nadalenc mentre fan les seues compres donant suport al comerç local de la nostra ciutat, que per primera vegada participa en este nou Mercat de Nadal".

Així, el mercat que es desenvolupa al marc de la campanya "Ontinyent il·lusiona" impulsada per l’Ajuntament oferirà un total de 12 casetes d’establiments locals com moda infantil, decoració per a la llar, dolços nadalencs i cassolans, olis i vins, cistelles personalitzades, complements d’hivern, elements decoració i manualitats, moda i complements per als més majors, plantes i flors.

Al mateix temps, s’han previst una sèrie d’activitats i tallers com l’actuació de el grup El Regall el dijous 15 a les 19:00h, animació musical a càrrec del grup cambra AdLibitum el divendres a partir de les 19h.

El dissabte 17 i diumenge 18 en horari de matí (11:00h i 12:00h) hi ha previstos tallers infantils. Així mateix, el diumenge a partir de les 18h actuarà el Cor Aria d’Ontinyent. El Mercat de Nadal que compta amb la participació dels comerços d’Ontinyent és en paraules del regidor Juan Pablo Úbeda "un xicotet aparador de tot allò que Ontinyent pot oferir a nivell de comerços i serveis i en un marc incomparable com és el Nadal d’Ontinyent on els carrers s’omplin de molta activitat".

Llegir 185 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM