Dissabte, 11 Mai 2024

L'empresa local Divertiment Sports SL assumeix les activitats dels centres cívics d'Ontinyent

Posted On Dimarts, 08 Novembre 2022 16:51 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Una nova empresa, la local Divertiment Sports SL, assumirà des d’aquest mes de novembre la gestó de les activitats als centres cívics municipals d’Ontinyent.

Així serà després que s’haja acordat la transmissió a aquesta del contracte que mantenia amb l’ajuntament la fins ara adjudicatària, Quatre Fulles SL, que mantenia a les últimes dates un conflicte amb els treballadors i treballadores que estava afectant al servei i generava malestar entre les persones usuàries.

La solució, plantejada a instàncies del Govern d’Ontinyent per les regidores Natàlia Enguix (Hisenda) i Paula Soler (Política per a les Persones), suposa la subrogació del contracte i també del personal, al que ja s’ha explicat com va a produïr-se el canvi d'empresa i la transmissió del contracte, que expira el 31 de maig de 2023. Aquesta gestió permet evitar la suspensió del contracte i la necessitat d'un nou concurs, que hauria interromput durant mesos el servei d’activitats, que inclouen entre d'altres tallers de memòria, pilates, ioga, gimnàstica o patchwork.

Les regidores recordaven que l’Ajuntament està al dia en els pagaments de les certificacions amb Quatre Fulles SL, “empresa que lamentablement està passant una situació delicada també amb serveis que presta a altres administracions com la pròpia Generalitat Valenciana, i que haurà de resoldre amb les persones treballadores els impagaments que manté amb elles”. Igualment, explicaven que la transmisió del contracte “era la solució mès ràpida i avantatjosa. Com és habitual, mentre hi ha qui preferix dedicar-se a polemitzar, el Govern d’Ontinyent ha treballat discretament per trobar la millor solució possible i evitar perjudicis innecessaris a les persones usuàries”, assenyalaven.

Llegir 207 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM