Diumenge, 12 Mai 2024

Compromís per Ontinyent demana factures de la campanya "l'Ajuntament als barris" i insisteix per escrit al govern local

Posted On Dimarts, 08 Novembre 2022 16:47 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest dimarts, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha registrat un escrit en el qual sol·licita que la resposta escrita del govern municipal sobre el cost de la campanya "l'Ajuntament als barris" incloga totes les factures de les accions realitzades als diferents barris.

El prec del regidor Nico Calabuig i la regidora M. Àngels Moreno incideix en la petició d'informació detallada de tota la despesa en materials impresos, publicitat i altres accions, i recorda que aquestes dades ja van ser sol·licitades pel grup valencianista fa 18 dies, durant el Ple de l'Ajuntament d'Ontinyent del mes d'octubre.

En paraules del regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, "hem tornat a insistir per escrit en la nostra petició d'informació sobre la campanya 'l'Ajuntament als barris', ja que vora tres setmanes després continuem sense respostes. Lamentem aquesta tardança del govern municipal en l'elaboració d'una resposta escrita que no precisa informes tècnics. Últimament estem assistint a un retard constant en les respostes a les nostres peticions, dilatant a un mes el temps d'espera per a rebre documentacions. Ens preocupa que siga una estratègia per a intentar obviar temes rellevants de fiscalització de l'acció de govern".

"En el Ple ja vam demanar la informació detallada del cost de tots els materials elaborats, la despesa publicitària i qualsevol altra despesa vinculada a la campanya, i que aquest cost es concretara de forma total i també parcial en funció de cada barri. Ara demanem que se'ns adjunten totes les factures d'aquestes despeses realitzades, ja que volem conéixer amb profunditat el desenvolupament de tota aquesta campanya", ha assenyalat Calabuig.

Per la seua banda, la regidora i portaveu adjunta, M. Àngels Moreno, ha apuntat que "tal com vam assenyalar fa unes setmanes, aquesta campanya està finançada amb diners públics municipals, però està enfocada únicament a la promoció electoralista de les regidories del partit que ostenta el govern municipal, no es tracta d'una iniciativa d'escolta activa del veïnat. Per això, és necessari que coneguem l'impacte econòmic total d'aquestes actuacions. No comptar ara mateix amb la resposta a una petició que vam realitzar el 20 d'octubre està obstaculitzant la nostra tasca d'oposició".

"A més, en el prec també demanem la major celeritat possible a l'hora de fer-nos arribar tota aquesta documentació, per a permetre'ns dur a terme amb garanties la nostra tasca de fiscalització. Esperem que amb aquesta segona petició l'alcalde complisca la paraula que ens va donar el dia del Ple, i puguem analitzar amb deteniment les dades i costos de la campanya", ha conclòs Moreno.

Llegir 280 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM