Dissabte, 20 abril 2024

El bus urbà connectarà tots els dies els barris d'Ontinyent amb l'estació d'autobusos a proposta de Compromís

Posted On Divendres, 30 Setembre 2022 17:15 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest dijous quedava aprovada per unanimitat la moció presentada pel grup municipal Compromís per Ontinyent, en la qual es proposava connectar durant tot el cap de setmana els diferents barris amb l'estació d'autobusos, situada al Recinte firal, que connecta amb la línia d'autobús a València.

La proposta de M. Àngels Moreno i Nico Calabuig tenia com a objectiu corregir la inexistència de servei de bus urbà a partir del dissabte a migdia, que deixava sense cobrir en els últims mesos fins a tres trajectes d'eixida o arribada d'autocars de la línia de València.

En paraules de la regidora i portaveu adjunta de Compromís per Ontinyent, M. Àngels Moreno, qui va defensar la moció al Ple, "hem aprovat per unanimitat una proposta nascuda del contacte amb la ciutadania, i que veníem reivindicant fa mesos. En eixe sentit, celebrem que el prec que vam registrar el passat 6 de juliol, on demanàvem connectar l'estació d'autobús amb els barris tot el cap de setmana a través del bus urbà, haja suposat un primer pas en la correcció d'aquesta anomalia. La mateixa regidora de Transport, Imma Ibáñez, exposava durant el debat del punt en el Ple que fa unes dues setmanes que dos d'aquests trajectes s'estan podent cobrir. Per tant, és positiu que s'haja escoltat la nostra proposta, ja que redunda en un benefici col·lectiu".

"Respecte al servei que queda sense cobrir, que correspon a l'autocar que arriba des de València a les 21.45 hores els diumenges, la nostra moció era molt clara sobre la necessitat d'abordar-lo de forma prioritària, tenint en compte la perspectiva de gènere i la necessitat de construir una ciutat més segura també a través de la mobilitat. Aquest servei és el més delicat, ja que suposa trajectes més llargs a peu fins als barris en horari totalment nocturn. A més, ens aproximem a les èpoques de fred i més probabilitat de mal oratge. És urgent posar-li solució", subratllava Moreno.

La regidora ha explicat que "la moció ha incorporat una esmena de La Vall ens Uneix, en la qual s'apunta que aquesta ampliació es farà de manera progressiva. Des de Compromís per Ontinyent continuarem treballant per a contribuir a una mobilitat més sostenible i la millora dels serveis que es presten a la nostra ciutat. Agraïm tant a La Vall ens Uneix com al Partit Popular el seu suport a la nostra iniciativa".

Llegir 136 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM