Dijous, 25 abril 2024

Ontinyent iniciarà dilluns les obres de millora de la comunicació del nucli urbà amb el Polígon de Sant Vicent

Posted On Dijous, 29 Setembre 2022 07:11 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent iniciarà el proper dilluns les obres de millora de la comunicació entre el nucli urbà i el Polígon Industrial de Sant Vicent per la carretera CV-650.

Una actuació que suposarà una inversió de prop de 400.000 euros, subvencionada al 50% per Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), i que millorarà de l’accés de vianants i cicilistes per la part esquerra d’esta vía, que connecta el centre urbà i aquest polígon.

 

El regidor de Territori, Joan Sanchis, explicava que estes obres suposen la IV Fase d’una actuació global de millora d’aquest Polígon i els seus accessos, que incloïen a la fase anterior una millora de la connexió en la part confrontant a la que va a actuar-se ara: “En aquest cas, les obres també comportaran una millora de la comunicació amb els camins de la Pólvora i dels Pressos, així com de la imatge d’aquest accés a la població, el primer que arriba des de l’autovía". En concret, les obres contemplen la creació d’una vorera ciclopeatonal; millores en els paviments dels vials; ampliació de la xarxa d'aigua potable; soterrament de la línia de telecomunicacions existent; ampliació de l'obra civil d'enllumenat públic; i millores en la senyalització del polígon i la carretera.

Sanchis també apuntava que “no és possible efectuar estes obres sense afectar al trànsit viari. S'han estudiat les millors solucions i va a poder mantenir-se sense afectació al trànsit d’eixida des de la ciutat, però no així el d'entrada, pel que des de dilluns s'habilitaran diverses alternatives. Agraïm de bestreta la comprensió del veïnat, ja que com en la majoria d’obres importants van a haver unes molèsties, però en pocs mesos es convertiran en una millora que beneficiarà a moltes persones”, assenyalava.

Així, la carretera CV-650 en sentit d’eixida des de la població per l’Avinguda de València mantindrà la seua circulació sense cap canvi durant estes obres. El sentit d’entrada a la població es veurà subjecte a diverses modificacions, que entraran en funcionament des de dilluns día 3 d’octubre a les 10:00 hores i fins la finalització de l’obra, abans del 31 de desembre d’enguany.

Així, en en arribar a la redona del Pont de Sant Vicent,  els vehicles que vullguen anar al centre urbà hauran d’anar pel propi Pont de Sant Vicent. Els qui des de la rodona vullguen anar cap al Polígon Industrial de Sant Vicent (àrea 45) hauran de continuar fins la interesecció de la CV-650 amb el carrer Melcior Torró (just abans de la fàbrica Textil Aparicio) i girar a l’esquerra. Finalment, els vehicles procedents dels camins dels Presos i La Pòlvora que vullguen anar cap al centre urbà, hauran d’anar també fins la fins la intersecció de la CV-650 amb el carrer Melcior Torró i girar en aquest cas a la dreta. Totes estes modificacions al trànsit viari estaran degudament senyalitzades.

Llegir 137 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM