Dijous, 18 abril 2024

Prop de 1000 joves participen als campaments d’estiu dels centres juvenils d’Ontinyent

Posted On Dimarts, 16 Agost 2022 17:40 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Prop 1000 joves participen als campaments d'estiu dels centres juvenils d'Ontinyent després de dos anys sense poder celebrar-los com a conseqüència de la pandèmia. Aquestes activitats compten amb la participació del grup Scouts Mafeking així com dels moviments juvenils dels Juniors Sant Josep, Juniors Sant Carles i Moviment Juvenil Santa Maria.

El regidor de Joventut, Jordi Vallés, coincidint amb la celebració de la Setmana de la Joventut ha visitat aquestos dies els diversos campaments on explicava que "la pandèmia va obligar a aturar la celebració dels campaments, per això aquest any que s’han pogut tornar a celebrar. Des del Govern d’Ontinyent volíem mostrar el nostre suport  al treball que realitzen entitats com ara els centres juvenils i associacions d’educació no formal d’Ontinyent, que ofereixen amb aquestes activitats una forma d’aprenentatge diferent i saludable". Jordi Vallés ha agraït la tasca educativa que els grups juvenils ofereixen al nostre jovent i ha encoratjat als grups de monitores, coordinadores i cuineres a seguir educant en valors dins dels moments d’oci fent per a tots els xiquets i xiquetes un estiu enriquit pedagògicament.

Els centres juvenils d’Ontinyent mouen en aquest mes d’agost prop de 1000 xiquets i xiquetes. Ara mateixa, els Scouts Mafeking es troben a Talayuelas; els júniors de Sant Josep estan a La Vereda i a Talayuelas mentre que el moviment juvenil de Santa Maria ha viatjat fins al Campament Manantial en Casillas de Ranera i el moviment de Sant Carles es troba a Ador junt al moviment juvenil de Bocairent.

Així mateix, Vallés tenia paraules d’agraïment “per als monitors i monitores que ens han obert de bat a bat les portes per a visitar els seus campaments, i que fan una gran tasca, amb l’inestimable suport d’alguns pares, mares i familiars, perquè els xiquets i xiquetes puguen gaudir de la natura amb els amics i amigues en els campaments d’estiu”, concloïa.

Llegir 176 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM