Dilluns, 03 Octubre 2022

Ontinyent invertirà 1 milió d’euros en l’IES Jaume I a través del Pla Edificant

Posted On Dijous, 11 Agost 2022 16:13 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent invertirà 1 milió d’euros a l’Institut d’Educació Secundària Jaume I d’Ontinyent a través del Pla Edificant.

Per això, ha sol·licitat formalment la delegació de competències per poder executar les obres d’aquest pla finançat per la Generalitat Valenciana i gestionat per l’Ajuntament d’Ontinyent.Ontinyent invertirà 1 milió d’euros a l’Institut d’Educació Secundària Jaume I d’Ontinyent a través del Pla Edificant. Per això, ha sol·licitat formalment la delegació de competències per poder executar les obres d’aquest pla finançat per la Generalitat Valenciana i gestionat per l’Ajuntament d’Ontinyent.
Cal recordar que el passat mes de març, la Conselleria d’Educació confirmava l’ampliació del Pla Edificant a Ontinyent amb la reforma del IES Jaume I acceptant, per tant, la proposta plantejada per l’Ajuntament atenent les demandes del Consell Escolar Municipal i la comunitat educativa del propi centre.
El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava que amb aquesta reforma "s’actuarà al 100% dels centres educatius d’ensenyament públic a Ontinyent, amb una inversió que superarà amplament els 36 milions d’euros acomplint totes les demandes que van ser lliurades a la Conselleria d’Educació en 2015". En la memòria presentada per demanar la delegació de competències consten una sèrie d’actuacions pressupostades inicialment en 1 milió d’euros. Entre les actuacions plantejades s’inclouen la reparació i adequació del sistema d’evacuació a la xarxa pluvial per les humitats detectades en les cobertes i l’adequació del sistema de la xarxa residual amb el canvi i construcció d’una nova xarxa. Així mateix, també es contempla la construcció de noves zones educatives, la instal·lació de xarxa wifi per tot l’edifici i el canvi de lluminàries de tubs fluorescents per tubs de LED. 
L’IES Jaume I és un centre construït en 2010 per CIEGSA però que sols 10 anys després presenta mancances el que "després d’haver-ho coordinat amb l’equip docent feia necessari una reforma perquè l’alumnat dispose d’unes instal·lacions de la major qualitat possible", explicava Borrell.
Fins al moment, el Pla Edificant ha suposat l’execució d’obres a l’IES Pou Clar, CEIP Lluís Vives; CEIP La Solana, CEIP Carmelo Ripoll i CEE Vall Blanca. D’altra banda, han començat les obres al CEIP Bonavista i CEIP Martínez Valls. Una vegada finalitzen les obres del CEIP Martínez Valls començaran les obres al CEIP Vicente Gironès. A més, Ontinyent està a l’espera de la delegació de competències del propi IES Jaume I, el Conservatori Professional Gomis i la redelegació de IES l’Estació.

Llegir 126 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM