Dimarts, 23 abril 2024

Ontinyent amplia el servei de bus a la platja a tots els caps de setmana de juliol i agost

Posted On Diumenge, 26 Juny 2022 10:37 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent ampliarà a tots els caps de setmana el servei de bus “Els diumenges a la Platja”, una iniciativa de la regidoria de transport posada en marxa com a com a suport a la mobilitat sostenible i independent de les persones.

Amb aquest bus extraordinari, la ciutadania podrà desplaçar-se a la platja de Gandia a preu reduït al preu simbòlic de 5 euros per al viatge d'anada i tornada.L’Ajuntament d’Ontinyent ampliarà a tots els caps de setmana el servei de bus “Els diumenges a la Platja”, una iniciativa de la regidoria de transport posada en marxa com a com a suport a la mobilitat sostenible i independent de les persones. Amb aquest bus extraordinari, la ciutadania podrà desplaçar-se a la platja de Gandia a preu reduït al preu simbòlic de 5 euros per al viatge d'anada i tornada.
Des de la regidoria de Transport Públic, impulsora de la iniciativa, Inma Ibáñez, explicava que després de la bona experiència als últims anys durant el mes d’agost, eren moltes les persones que ens demanaven ampliar el servei a juliol. L’any passat es va prestar el servei de forma adaptada a la pandèmia, però enguany la situació ha canviat i podem oferir l’activitat amb total normalitat i fins i tot ampliar-la”, explicava. 
Inma Ibáñez destacava que amb “Els diumenges a la platja”, “facilitem el desplaçament a a la platja a persones que no tenen possibilitat, comoditat o independència per fer-ho, i a més ho fem de manera més sostenible que en cotxe”. Els desplaçaments estan programats per als diumenges 3, 10, 17, 24 i 31 de juliol; i 7, 14 i 21 d’agost, sempre amb eixida  a les 9:00 hores i arribada a les 20:00 hores a la nova parada de bus situada al recinte firal, darrere del Centre de Salut de l’Avinguda d’Albaida. 
Els tiquets es podran replegar de dilluns a divendres a la Casa de Cultura en horari de 10 a 14 hores, podent ampliar-se la informació al telèfon  634798894.

Llegir 299 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM