Divendres, 19 abril 2024

La regidoria de Festes posa en marxa el Concurs “Sona Ontinyent” per donar visibilitat als grups musicals locals

Posted On Dijous, 23 Juny 2022 14:57 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa el nou concurs “Sona Ontinyent”, per donar visibilitat als grups locals que s’inicien al món de la música.

La iniciativa era presentada aquest dijous al marc de la presentació de les actuacions de “Ontinyent en Concert” en la “Setmana Gran” de festes, dins les quals podrà actuar el grup que resulte guanyador.

La regidora de Festes, Àngels Muñoz, explicava que les bases es faran públiques el proper 1 de juliol, avançant que els grups i intèrprets participants hauran de presentar un vídeo amb una maqueta , triant-se els guanyadors en una votació oberta via internet del 22 de juliol al 2 d’agost. El grup que guanye podrà participar del concert del 23 d’agost al pàrking de la Paduana junt als grups Auxili, la Fúmiga, Jazz Woman i el DJ “Plan B”. A més a més, els guanyadors rebran uns xecs a intercanviar per material musical en establiments de la ciutat.

Des del grup Auxili, un dels caps de cartell de “Ontinyent en Concert”, Esteve Tortosa felicitava l’Ajuntament d’Ontinyent per la iniciativa, “un concurs que donarà visibilitat i suport als grups que ara comencen”.

Llegir 216 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM