Dissabte, 20 abril 2024

Estudiantat i professorat destaquen la qualitat del Campus d'Ontinyent en l’acte degraduació d’ADE i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport

Posted On Divendres, 03 Juny 2022 14:43 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Després de dos anys d’interrupció per la pandèmia, el Teatre Echegaray tornava a acollir aquest dijous l’acte de graduació de l’estudiantat universitari del Campus d’Ontinyent, que reunia a 83 estudiants de les titulacions d’Administració i Direcció d’Empreses i de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de les promocions 2018-2022.

Així, també hi van estar presents estudiants de les promocions que es van graduar en 2020  i 2021, que no van tindre acte de graduació.

Els i les representants de l’estudiantat van destacar la qualitat de l’ensenyament, la proximitat i la familiaritat que hi ha entre el professorat i l’alumnat del Campus el que propicia un bon ambient a les instal·lacions. A l’acte van estar presents la primera tinent-alcalde Natàlia Enguix; la vice-rectora de la Universitat de València, Esther Alba; el degà de la facultat d’Economia, Francisco Muñoz; degà de la facultat de ciències de l’activitat física i l’esport, Ferran Calabuig; el vicepresident de Caixa Ontinyent, Santiago Aniceto;  patrons i patrones de la Fundació Campus Ontinyent; així com membres de la comunitat universitària, professorat i familiars de les graduades i graduats.

Natàlia Enguix en representació de l’alcalde d’Ontinyent i president de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, posava de relleu que "és un orgull per a Ontinyent acollir actes de graduació universitari. Això és possible perquè Ontinyent compta amb estudis universitaris des de fa més de 20 anys". Així, Enguix recordava que l’aposta de la ciutat en el Campus es consolida amb una nova titulació: el màster en Psicologia General Sanitària. La regidora incidia que "amb aquest màster, a més, d’ampliar l’oferta acadèmica de la nostra ciutat,  continuem amb la línia d’impartir estudis vinculats a la sanitat, en vista de l’obertura del nou hospital i potenciem el Campus que és una de les nostres principals palanques de canvi social".

L’acte va comptar també amb les intervencions dels representants de l’estudiantat, qui van destacar la qualitat de l’ensenyament i la familiaritat  entre el professorat i l’alumnat que hi ha al Campus d’Ontinyent.

Llegir 506 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM