Dissabte, 20 abril 2024

Ontinyent duplica l’ús de l’Espai Jove als cinc primers mesos de l’any

Posted On Dijous, 02 Juny 2022 18:16 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Espai Jove que té en marxa l’Ajuntament d’Ontinyent al carrer Joan XXIII del barri de Sant Rafel ha vist duplicat el seu ús als cinc primers mesos de l’any, respecte al mateix periode de l’any anterior.

En concret, dels Dels 500 usos de gener a maig de 2021 s’ha passat a 1049 al mateix periode en 2022.

El regidor de Joventut, Jordi Vallés, mostrava la seua satisfacció per unes xifres que són el resultat "d’un treball que vam iniciar a principi d’enguany per donar a conèixer l’espai als instituts i centres educatius de la ciutat". Un treball que, en paraules del regidor, està permetent que els i les joves s’acosten al barri de Sant Rafel per socialitzar i compartir inquietuds en un espai segur i atractiu".

Cal recordar que l’Ajuntament d’Ontinyent va traure a licitació la creació d’un espai al barri de Sant Josep per potenciar l’ús per part dels joves d’aquesta zona. Tanmateix, i segons explicava Vallés "cap empresa va complir amb els requisits i, per això, s’ha potenciat l’Espai Jove a Sant Rafel el que ha sigut tot un encert".

Junt a aquest programa de difusió, la regidoria de Joventut està potenciant l’Espai Jove que disposa de sales d’estudi, de reunions, biblioteca, així com jocs de taula, billar o futbolí i actualment es presta servei d’assessorament psicosexual i psicoeducatiu. Vallés exposava que aquests recursos municipals junt a la programació estable i activitats de formació que estem organitzant tots els mesos "ens permet potenciar un oci saludable entre els i les joves, que considerem fonamental en el procès de creixement personal que estan vivint".

Llegir 161 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM