Dijous, 25 abril 2024

Ontinyent inaugura el seu museu d’art urbà a l’aire lliure

Posted On Dilluns, 30 Mai 2022 15:32 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent inaugurava aquest dissabte el seu museu d’art urbà a l’aire lliure.

Ho feia amb un acte a la Plaça de la Concepció on l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que "MurArt és una iniciativa fantàstica on Dulk, Marina Capdevila, Mantra, Lidia Cao i Sebas Velasco ens han llegat una part de la seua obra que ja és part del paisatge de la nostra ciutat".

Amb aquesta activitat, Ontinyent concloïa el I Festival de Primavera posat en marxa per l’Ajuntament per combinar l’impuls a l’activitat econòmica i la cultura a la localitat. En aquest sentit, l’alcalde recordava que  finalitzen "tres setmanes d’activitats al carrer que van començar amb música i amb la col·laboració de diferents associacions culturals i artístiques de la ciutat i que va incloure també una campanya per impulsar el comerç i serveis de la nostra ciutat". En definitiva, el I Festival de Primavera ha sigut una iniciativa "innovadora per tornar a posar a Ontinyent en el mapa i mostrar tots els atractius que tenim com a ciutat".

Durant l’acte on els artistes estaven presents i que incloïa una actuació musical de jazz i la projecció d’un audiovisual on es resumia el treball de cada mural, Antonio Segura, Dulk, donava les gràcies a l’Ajuntament per "haver-se bolcat en esta proposta perquè jo que viatge i participe en molts festivals d’art urbà arreu del món mai esperava poder veure realitzat un festival ací en casa (Ontinyent)". Unes paraules d’agraïment que compartien també la resta d’artistes presents que reconeixen haver-se sentit com a casa.

Així mateix, el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, animava a la ciutadania a gaudir d’aquests 5 murals i passejar pels diferents carrers per "redescobrir els espais urbans dels diferents barris que tant els 5 artistes de reconegut prestigi internacional han transformat en sols 7 dies". Les diferents obres es poden visitar a l’Avinguda Vicente Gironés 1; Avinguda Vicente Gironés 3, Carrer Manuel Taverner 3; Carrer José Simó Marín 12 i Carrer Maians 67.

Llegir 371 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM