Divendres, 29 Març 2024

Ontinyent inaugurarà dissabte els 5 grans murals elaborats per artistes internacionals dins del I Festival de Primavera

Posted On Divendres, 27 Mai 2022 15:39 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent inaugurarà dissabte els 5 grans murals d’art urbà elaborats dins la iniciativa “MurArt”, inclosa al I Festival de Primavera posat en marxa per l’Ajuntament per combinar l’impuls a l’activitat econòmica i la cultura a la localitat.

 

La jornada comptarà amb dues activitats: pel matí des de les 10:00 hores, els i les artistes de nivell internacional que han elaborat els murals estaran davant els mateixos, donant la possibilitat a les persones vianants de preguntar questions al respecte de les seues obres. Per la vesprada, des de les 20:00 hores tindrà lloc l’acte d’inauguració dels murals a la Plaça de la Concepció, que inclourà les intervencions de l’Alcalde Jorge Rodríguez, el Regidor de Promoció Econòmica Pablo Úbeda, la projecció d’un vídeo sobre l’elaboració dels murals i una actuació musical, comptant-se de nou amb la presència dels cinc artistes.

Cal recordar que aquest grup d’artistes inclou a l’ontinyentí Dulk; el burgalés Sebas Velasco; la tarraconina Marina Capdevila; la corunyesa Lidia Cao i el francés Mantra. Els murals tenen tots una alçada d’entre 15 i 20 metres i s’han estat elaborant des del passat dilluns a l’Avinguda Vicente Gironés 1; Avinguda Vicente Gironés 3, Carrer Manuel Taverner 3; Carrer José Simó Marín 12 i Carrer Maians 67.

Les activitats al voltant de “MurArt” també incloïen aquest dijous i divendres a les 19:00 hores a la Biblooteca de Sant Josep dues xerrades col·loqui amb els autores i autores (dijous Marina Capdevila i Dulk; i divendres Sebas Velasco, Lidia Cao i Mantra), a les quals les persones assitents poden conèixer de primera mà el seu treball i trajectòries.

Llegir 412 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM