Divendres, 19 abril 2024

Ontinyent trau a concurs per 250.000 euros les obres de modernització de la planta baixa de l’Ajuntament

Posted On Dimecres, 25 Mai 2022 10:23 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La plataforma de contractacions de l’Estat ha publicat l’inici del procés de licitació de les obres d’organització d’espais del hall i oficines de la planta baixa de l’edifici central de l’Ajuntament d’Ontinyent, la “Casa Compte”, per un import de 250.000 euros iva inclós.

 

La regidora coordinadora de l'àrea de Govern Obert i Transparència, Natàlia Enguix, explicava que la transformació de la planta baixa de l'edifici de l'Ajuntament "ens permetrà comptar amb un espai més funcional, amable i tecnològicament avançat, on les persones que vinguen a l'Ajuntament se'n puguen anar amb tots els tràmits resolts i en el menor temps possible. Venim apostant per modernitzar l’atenció ciutadana, però aquest va a ser un canvi més profund", avançava.

Enguix explicava que dins d’esta actuació “crearem un àrea d'atenció individualitzada amb 8 punts d'atenció i un espai d'espera amb sistema electrònic de torns. Abans d’accedir estarà un primer punt d'informació immediata i l’oficina tàctil de tramitació que ja vam posar en marxa”. La també regidora de personal afegia que “el canvi no és sols tecnològic, sinó que formem específicament al personal que aten a la ciutadania en aquestos punts per tal d’evitar que la persona atesa haja de tornar altre dia quan això siga possible”, assenyalava.

Alguns detalls de l’actuació prevista inclouen la substitució de les estanteries vistes per armaris, la millora de la instal·lació elèctrica i l’enllumenat, substitució de les màquines d’aire acondicionat, substitució d’elements de carpinteria i jardineria, dotació d’una màquina dispensadora de torns amb pantalla, de nou mobiliari, o la instal·lació d’ua nova porta de vidre automàtica en l’accés a la zona d’atenció , entre d’altres.

El termini de presentació d’ofertes per a les empreses acabarà a la mitjanit del 20 de juny de 2022, tenint l’obra un termini d’execució de 3 mesos des de la seua adjudicació. Una vegada s’inicie l’actuació, està previst traslladar les oficines de la planta baixa temporalment a la segona planta de la Casa de Cultura. Estes obres estan incloses dins del  pla de modernització d'equipaments, infrastructures i tecnologia municipals en les que l’Ajuntament té previst invertir en 2022 més de mig milió d’euros, pla que també inclou la implantació d’una nova plataforma informàtica de comptabilitat com a acció més destacada.

Llegir 180 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM