Dijous, 18 abril 2024

L'Escola Feminista d'Ontinyent abordarà el negoci darrere dels “ventres de lloguer”

Posted On Dimecres, 25 Mai 2022 10:20 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent reprendrà aquest dimecres al Teatre Echegaray la III Escola Feminista organitzada per la regidoria d’Igualtat, amb una ponència de l’advocada Núria González López, coneguda per la denúncia a la Fiscalia General de l’Estat contra 6 agències de ventres de lloguer, a la qual es parlarà el negoci que amaguen les empreses darrere d’esta pràctiva.

 

La regidora de l’àrea, Natàlia Enguix, destacava l’interès d’una activitat “on podrem saber més sobre els ventres de lloguer de la mà d’una de les més importants lluitadores que tenim a Espanya per l’abolició d’esta pràctica, que ens parlarà de com afecta als drets humans de les dones i nadons”. González López, advocada i activista feminista llicenciada en Dret, és integrant dels serveis jurídics d’UGT de Catalunya i del torn d’ofici de Violència de Gènere de Barcelona, comunicadora i autora del llibre “Vientres de Alquiler” fruit d’una investigació iniciada com a part d’un treball universitari i que va desembocar en aquest volum que ha estat presentada a nombrosos fòrums feministes i mitjans comunicació.

La ponència tindrà lloc des de les 19:00 hores d’aquest dimecres al Teatre Echegaray, amb entrada lliure fins completar l’aforament. La programació de la III Escola Feminista es pot consultar a la web municipal, sent la següent activitat prevista el 8 de juny amb la intervenció a Paula Fraga Arias, advocada especialitzada en Dret Penal i de Familia, amb la ponència “Crítica jurídica i feminista a las políticas identitarias”.

Llegir 137 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM