Divendres, 29 Març 2024

Ontinyent eixirà al carrer per combatre la violència contra les dones

Posted On Dimecres, 24 Novembre 2021 16:25 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent ha convocat a la ciutadania a dos actes públics als carrers per commemorar el 25-N, Día Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

En concret, aquest dijous l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la Regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, participaran a una roda de premsa de presentació als mitjans de comunicació de diversos recursos d’atenció a les dones, entre els quals es troba un nou apartat dins l’APP municipal per facilitar l’accés als diferents serveis d’atenció a les víctimes de la violència de gènere.

També aquest dijous, ja de vesprada, tindrà lloc a les 19:00 hores a la Plaça Major la lectura d’un manifest per part de diferents membres i representants del Consell de les Dones d’Ontinyent. A més a més, diumenge 28 de novembre des de les 12 :00 hores tindrà lloc una manifestació contra la violència de gènere i en defensa dels drets de les dones, que tindrà com a punt d’encontre i de partida el Parc de Vicent Andrés Estellés.

La regidora d’Igualtat feia una crida a la ciutadania “a sumar-se als actes públics que van a tenir lloc esta setmana, amb els quals volem promoure el dret de les dones a viure en una societat lliure de violència cap a elles, un objectiu que malhauradament requereix que continuem augmentant els esforços en esta matèria”, assenyalava.

Llegir 371 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM