Diumenge, 21 abril 2024

Ontinyent repartirà 7.000 mascaretes del Clúster Tèxtil als centres educatius per potenciar la seguretat en l’inici de curs

Posted On Divendres, 03 Setembre 2021 15:02 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent va a repartir 7000 mascaretes entre els centres educatius de la ciutat per tal de potenciar la seguretat al nou curs acadèmic, elaborades a la ciutat per empreses del Clúster Tèxtil Sanitari ontinyentí.

Així s’anunciava a la reuniò preparatòria de l’inici de curs que tenia lloc aquest dijous, presidida per l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i amb presència del regidor d’Educació, Oscar Borrell, i representants de les direccions dels centres i el departament d’Educació.

Jorge Rodríguez agraïa la tasca i la implicació del personal dels centres durant el curs 2020-2021, “un curs complexe i difícil on ha estat necessari fer un gran esforç organitzatiu per poder formar a l’alumnat de manera presencial tot i el context de pandèmia”, i encoratjava als presents “a començar amb ànims i molta força el curs 2021-2022”.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que “a l’igual que vam fer l’any passat, són mascaretes elaborades a la ciutat, i amb l’adquisició de les quals estem donant suport a les empreses que estan produint-les dins del Clúster del Tèxtil Sanitari que estem potenciant per mantenir l’activitat econòmica local”, manifestava. Estes mascaretes es repartiran per a la seua distribució entre l’alumnat de Primària, Batxillerat, cicles de FP, ESO, Conservatori i Escola d’Adults.

A la reunió també es parlava al voltant d’altres mesures de seguretat que inclouen el tancament dels carrers dels col·legis a l’entrada i eixida als mateixos; i l’ampliació de l’experiència pilot iniciada el curs passat amb l’oferiment als centres de la possibilitat de fer ús d’espais públics per a la docència. En aquest sentit, en la reunió es valorava molt positivament la iniciativa i els seus resultats, de manera que l’ajuntament torna a posar a disposició i amplia els espais que podran utilitzar els centres, i que inclouen tant els espais tancats (Palau de La Vila, Sala Gomis, Poliesportiu, etc) com els parcs i jardins o fins i tot la via pública.

Per altra banda, Borrell explicava que l’empresa Mantas Mora continua elaborant la “Mantaescola” i es pot adquirir de cara als mesos de més fred, als quals de moment la normativa preveu mantenir les finestres obertes. El regidor també explicava que la ciutat optarà un any més a participar de les subvencions autonòmiques per a activitats extraescolars i escoles d’estiu, i que l’Ajuntament ha repasat l’estat de les obres del pla “Edificant”, a més de fer-se obres d’acondicionament en alguns centres com el Bonavista, Carmelo Ripoll i Lluis Vives de cara a l’inici de curs.

Llegir 1169 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM