Dijous, 28 Març 2024

Ontinyent dóna inici als festejos extraordinaris amb l’homenatge al fester absent

Posted On Divendres, 13 Agost 2021 16:30 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i la regidora de Fira i Festes participaran a l’acte d’homenatge al fester absent.

L’acte que tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 22:00h dona inici als actes que la Societat de Festers ha programat per recordar la Setmana Gran de Festes de moros i cristians, que no s’ha pogut celebrar com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19.L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i la regidora de Fira i Festes participaran a l’acte d’homenatge al fester absent. L’acte que tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 22:00h dona inici als actes que la Societat de Festers ha programat per recordar la Setmana Gran de Festes de moros i cristians, que no s’ha pogut celebrar com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19.
Des de la Societat de Festers, Vicent Pla, explicava que "la pandèmia de la Covid-19 ens ha impedit celebrar les festes i un acte tant important i significatiu per a nosaltres com és l’Esmorzar de la Llàgrima, però era molt important despedir als festers que ens van deixar durant 2020 i 2021". Per això, s’ha programat un acte de reconeixement i acomiadament que es podrà seguir a través de les xarxes socials El Periòdic d’Ontinyent i per la televisió.
Tant la regidora de Festes com el president de Festes animaven a la ciutadania a seguir aquest acte i la resta d’actes per les xarxes socials i la televisió perquè per donar compliment a la normativa sanitària l’aforament serà limitat, "però, la voluntat es acostar la festa a tota la ciutadania garantint la seguretat de totes i tots", assenyalaven.
Cal recordar que la resta d’actes programats són el Concert Extraordinari de Música Festera previst el divendres 20 d’agost a partir de les 20:00h a l’Estadi Municipal El Clariano; el trasllat extraordinari del Santíssim Crist de l’Agonia el proper 21 d’agost a partir de les 19:00h i la Missa Solemne a la reial parròquia de Sant Carles el diumenge 22 d’agost a les 11:30h.

Llegir 340 vegades Darrera modificació el Divendres, 13 Agost 2021 16:49

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM