Dijous, 21 Octubre 2021

Els grups dels 60 afinen els instruments per a la seua reestrena en la Nit Gran d’Ontinyent

Posted On Dijous, 12 Agost 2021 16:38 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La música no té edat i Els Tex-mons, Los Saltos, Els Élites i Década ja tenen els instruments preparats per demostrar-ho a tota la ciutadania.

La cita serà durant la "Nit Gran", prevista per al proper 18 d’agost convertint-se aquesta actuació en l’antesala de la programació municipal d’Ontinyent en concert. La música no té edat i Els Tex-mons, Los Saltos, Els Élites i Década ja tenen els instruments preparats per demostrar-ho a tota la ciutadania. La cita serà durant la "Nit Gran", prevista per al proper 18 d’agost convertint-se aquesta actuació en l’antesala de la programació municipal d’Ontinyent en concert. 
Amb l’objectiu d’oferir el millor dels espectacles a la ciutadania d’Ontinyent i voltants, els grups participants no deixen d’assajar i treballar per escollir el repertori que permetrà al públic sense moure’s de la Glorieta viatjar als anys 60. Precisament, el regidor de Majors Actius, Jose Rafael Sanchis i la regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, acompanyaven als músics durant un dels assaigs on la música rock era la protagonista. 
Així, José Rafael Sanchis animava a la ciutadania a acostar-se a la Glorieta perquè, seguint en tot moment la normativa sanitària establerta, "ens espera un espectacle únic amb músics d’una gran qualitat. La Nit Gran és un retrobament amb els nostres records". En aquesta mateixa línia es pronunciava la regidora qui qualificava de "sort poder comptar en aquests grups d’Ontinyent el proper 18 d’agost" on faran un repàs a les cançons de més èxit dels anys 60, però també de la dècada dels 70 i 80 el que ens garantirà una "vesprada de música en directe i de molta qualitat", assenyalava Muñoz.
Durant l’assaig, en representació dels músics participants, José Barberà declarava, visiblement emocionat, que estem treballant per preparar "una vesprada inoblidable on la gent d’Ontinyent ho passarà molt bé recordant aquells temps de la Glorieta". Barberà avançava que el públic assistent podrà gaudir de cançons de Bruno Lomas, Los Brincos, Miguel Ríos, McClan, Los Sírex o de Salvatore Adamo, entre d’altres. Tots tres convidaven a tota la ciutadania a acostar-se el proper 18 d’agost des de les 19:30h a la Glorieta perquè "estem segurs que gaudirem totes i tots moltíssim".

Llegir 235 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM