Dijous, 21 Octubre 2021

"SOC Ontinyent" vist els comerços de festa

Posted On Dijous, 12 Agost 2021 16:31 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’associació de Serveis i Comerços d’Ontinyent SOC ha encetat en col·laboració de la Societat de Festers i l’Ajuntament d’Ontinyent una campanya per recordar la Setmana Gran de Festes.

En aquest sentit, des de l’associació s’ha proposat als comerços i empreses de serveis engalanar els seus aparadors o qualsevol espai de l’establiment amb motius de la festa moro-cristiana. L’associació de Serveis i Comerços d’Ontinyent SOC ha encetat en col·laboració de la Societat de Festers i l’Ajuntament d’Ontinyent una campanya per recordar la Setmana Gran de Festes. En aquest sentit, des de l’associació s’ha proposat als comerços i empreses de serveis engalanar els seus aparadors o qualsevol espai de l’establiment amb motius de la festa moro-cristiana. 
Durant la presentació de la iniciativa que comptava amb la presència de la regidora de Festes, Àngels Muñoz i del president de la Societat de Festers, Vicent Pla al marc del Museu Fester, la presidenta de l’associació, Marisa Bernabeú, explicava que aquesta iniciativa té com objectiu "recordar els dies de la Setmana Gran de festes de moros i cristians. Eixos dies quan l’ambient fester es sentia a tots els carrers d’Ontinyent i veies gent amb tratges o chilabes".  En concret, mig centenar de comerços i establiments associats a SOC ja han engalanat els seus aparadors però s’espera que durant els pròxims dies es sumen més establiments a la iniciativa que "manté viu aquest vincle que el comerç i la festa sempre han tingut", incidia Bernabéu.
Des de l’Ajuntament i la Societat de Festers mostraven la seua satisfacció per una iniciativa que permet continuar promocionant la festa morocristiana d’Ontinyent en un sector tant important i amb tanta potencialitat com és el comerç i serveis.
Així mateix, la campanya inclou un audiovisual, que es podrà veure a les xarxes socials de l’associació, on la ciutadania podrà veure com els comerços i serveis de la ciutat s’engalanen per visibilitzar i promoure el que és la festa morocristiana a Ontinyent.

Llegir 296 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM