Divendres, 29 Març 2024

Turisme-CV incorpora a Ontinyent a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana

Posted On Dimarts, 27 abril 2021 17:30 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Turisme-CV (antiga Agència Valenciana de Turisme) ha incorporat a Ontinyent a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents (DTI) de la Comunitat Valenciana, una iniciativa coordinada per l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat-tur).

La regidora de Turisme, Sayo Gandia, ha destacat la importància “d’aplicar criteris de sostenibilitat i accessibilitat a l’experiència turística, un treball que venim fent des de l’Ajuntament i en el que avancem en adherir-nos a esta xarxa que també treballa en esta línia. Volem avançar cap a un model de turisme que reforce les bones practiques, la qualitat i la sostenibilitat”, manifestava.

Amb la incorporació a la xarxa DTI, Ontinyent també avança en l’adaptació de la seua gestió turística al nou decret del municipi turístic de la Comunitat Valenciana, una regulació que configura un sistema de compliment de requisits i assumpció d’obligacions per part de les localitats denominades turístiques. Les bases d’aquest model s’assenten sobre aspectes com la sostenibilitat, la intel·ligència en els sistemes de coneixement i gestió, l’hospitalitat, el codi ètic, la valorització del territori i el paisatge, la rellevància de la cultura, els senyals d’identitat i tradició local i la cooperació i participació de les entitats i organitzacions locals en un nou sistema de governança.

La ciutat d’Ontinyent s’incorpora en nivell 1 d’aquesta xarxa, rebent el distintiu acreditatiu com a municipi adherit i passant a ser convocada com a membre a les assembles i grups de treball que s’organitzen, havent estat incorporat ja el municipi al grup sobre Sistemes d’Informació.

Llegir 217 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM